Με Φελίπε, Μοζέρ η Καλαμάτα 2-0 το Διαγόρα

Με Φελίπε, Μοζέρ η Καλαμάτα 2-0 το Διαγόρα

Τρεις σερί νίκες μετράει τις τελευταίες εβδομάδες η ομάδα της Καλαμάτας, η οποία μετά το διπλό στην Άρτα και το 3ποντο με τον Εργοτέλη, κέρδισε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης το Διαγόρα Ρόδου με 2-0.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες που δημιουργούσαν τα ξαφνικά ολιγόλεπτα δρολάπια, η Μαύρη Θύελλα έφτασε δίκαια στην επιτυχία και ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο, εκτός από τα όμορφα γκολ, έδωσε αρκετές αφορμές για χειροκρότημα, ανάμεσα στις οποίες και δύο προσπάθειες που κατέληξαν σε δοκάρι.
Η τοπική μας ομάδα δυσκολεύτηκε να βρει διαδρόμους για το γκολ, το οποίο ήρθε τελικά στο 5ο λεπτό της επανάληψης με μια έμπνευση του Φελίπε, ο οποίος σούταρε από πολύ πλάγια θέση αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, Μπιτζή. Στο 68’ μετά από μια κάθετη μπαλιά του Τσαγκαλίδη, ο Μαρκόφσκι διεκδίκησε τη μπάλα στην καρδιά της περιοχής του Διαγόρα ανάμεσα σε δύο αντιπάλους, από διώξιμο η μπάλα έφτασε πιο δεξιά στον Μοζέρ, ο οποίος με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 2-0.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τάτος είχε μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια, αλλά το όμορφο γυριστό σουτ που επιχείρησε, τράνταξε το κάθετο δοκάρι, ενώ στη ρίζα του δοκαριού σταμάτησε και το συρτό διαγώνιο σουτ του Λουκίνα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων (τη μπάλα βρήκε λίγο και ο Μπιτζής).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Nίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Μπακαγιόκο, Κωσταντινόπουλος, Μοζέρ, Τσαγκαλίδης (82′ Μαβινγκά), Ματέους (82′ Σκεντεράι), Τάτος, Φελίπε (64′ Κόκκορης), Μαρκόφσκι (87′ Λουκίνας).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπιτζής, Τοπάλ, Σίνγκ (76′ Τάτσης), Καρατάσιος (28′ λ.τ Σάιμπερτ), Ρουγκάλας, Μουμίν, Πίσπας (58′ Μιράντα), Λαμπίρης (76′ Παραστατίδης), Κουϊρουκίδης, Ζούνης (58′ Τσιαντο΄ύλας), Μπαστιάνος.
Παρά τον βροχερό καιρό, στο γήπεδο της Μεσσήνης βρέθηκαν περίπου 200 φίλαθλοι.
Εξαιρετικός ο χλοοτάπητας στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης
Εξαιρετική δουλειά φαίνεται ότι έχει γίνει στην κατασκευή του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού Σταδίου, που παρά τη βροχή και ακόμα και μετά το παιχνίδι δείχνει άψογος, με τέλεια αποστράγγιση του νερού, χωρίς ίχνη λάσπης και χωρίς ιδιαίτερη απώλεια χλόης.
Super League 2
Νότιος Όμιλος
Αποτελέσματα-πρόγραμμα 7ης αγωνιστικής

Σάββατο 11/12
Καλαμάτα-Διαγόρας 2-0
Επισκοπή-ΟΦ Ιεράπετρας 0-1
Καραϊσκάκης Άρτας-Εργοτέλης 3-2
Λεβαδειακός-Αιγάλεω έναρξη 5 μ.μ.
Κυριακή 12/12 – 14:45
ΑΕΚ Β’-Χανιά
Παναθηναϊκός Β’-Αστέρας Βλαχιώτη
-Το προγραμματισμένο για σήμερα παιχνίδι, Κηφισιά-Ζάκυνθος, αναβλήθηκε, καθώς, λόγω της κακοκαιρίας, διακόπηκε η ακτοπλοϊκή σύνδεση των Ιόνιων νησιών με την ηπειρωτική Ελλάδα.
-Το Ρόδος-Καλλιθέα αναβάλλεται λόγω κρουσμάτων covid-19 στους φιλοξενούμενους.

H βαθμολογία
Θ.Ομ. Αγ. Β.
1.ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 6 14
2.ΑΕΚ Β’ 5 13
3.ΡΟΔΟΣ 6 12
4.ΑΙΓΑΛΕΩ 5 10
5.ΚΗΦΙΣΙΑ 6 10
6.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 7 10
7.ΚΑΛΑΜΑΤΑ 5 9
8.ΚΑΛΛΙΘΕΑ 4 9
9.ΧΑΝΙΑ 6 8
10.ΔΙΑΓΟΡΑΣ 7 8
11.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 6 7
12.ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 6 5
13.ΗΡΟΔΟΤΟΣ 6 5
14.ΕΠΙΣΚΟΠΗ 7 4
15.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β 5 4
16.ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ 4 4
17.ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5 0