Με Τσελεπίδη, Τάτο η Καλαμάτα σήμερα στη Μεσσήνη κόντρα στο Διαγόρα

Με Τσελεπίδη, Τάτο η Καλαμάτα σήμερα στη Μεσσήνη κόντρα στο Διαγόρα

Μετά το αναγκαστικό διάλειμμα, λόγω της αναβολής του αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη (υπήρχαν κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις του λακωνικού συγκροτήματος), η Καλαμάτα επανέρχεται σήμερα στην αγωνιστική δράση. Θα υποδεχθεί στις 2.45 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης το Διαγόρα Ρόδου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 2. Στόχος της Μαύρης Θύελλας δεν είναι άλλος από τη νίκη και την κατάκτηση των 3 βαθμών, που θα της επιτρέψει να διατηρηθεί σε επαφή με τα …υψηλά κλιμάκια του Νοτίου Ομίλου (η τοπική μας ομάδα έχει και δύο αγώνες λιγότερους). Έπειτα από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα φέτος, οι «μελανόλευκοι» έδειξαν ότι έχουν …μάθει να κερδίζουν, έχοντας δύο διαδοχικές νίκες, στην Άρτα με τον Καραϊσκάκη και πριν δύο εβδομάδες στη Μεσσήνη, 2-0 τον Εργοτέλη. Στο ίδιο γήπεδο και πάλι κάτω από αντίξοες συνθήκες η Καλαμάτα καλείται να …επιπλεύσει στη λάσπη και να σκορπίσει χαρά στις τάξεις των φιλάθλων της, που ακόμη και με τον βροχερό καιρό, αναμένεται ότι θα έχουν αισθητή παρουσία στις κερκίδες. Εντός αγωνιστικού χώρου η τοπική μας ομάδα θα είναι ενισχυμένη με τον Τάτο, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του (είχε αποβληθεί στο ματς με τον Καραϊσκάκη), ενώ στη διάθεση του προπονητή, Νίκου Αναστόπουλου, θα βρίσκεται και ο Τσελεπίδης, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή μετά από έναν μήνα μετά τον τραυματισμό του (είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση μηνίσκου).
Αναλυτικά στην αποστολή μετέχουν 21 ποδοσφαιριστές, οι: Ταΐρης, Καπούταγλης, Μαβινγκά, Μπακαγιόκο, Μπούνας, Τσαγκαλίδης, Μοζέρ, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Σκεντεράι, Ματέους, Παυλίδης, Τάτος, Λουκίνας, Βάλισον, Κόκκορης, Νάνι, Μαρκόφσκι, Φελίπε.
-Σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα γίνεται από τις 12 το μεσημέρι από την είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Μεσσήνης.

Νότιος Όμιλος
Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής
Σάββατο 11/12 – 14:45
Καλαμάτα-Διαγόρας
Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτικής Αττικής). Βοηθοί: Πλάκας (Δυτικής Αττικής), Νιδριώτης (Αθηνών). 4ος: Ψύχουλας (Βοιωτίας). Παρατηρητής: Κυρίου (Αρκαδίας)
Επισκοπή-ΟΦ Ιεράπετρας
Κηφισιά-Ζάκυνθος
Καραϊσκάκης Άρτας-Εργοτέλης
-Σάββατο 11/12-17:00
Λεβαδειακός-Αιγάλεω
Κυριακή 12/12 – 14:45
ΑΕΚ Β’-Χανιά
Παναθηναϊκός Β-Αστέρας Βλαχιώτη

Το Ρόδος-Καλλιθέα αναβάλλεται λόγω κρουσμάτων covid-19 στους φιλοξενούμενους.

H βαθμολογία
Θ.Ομ. Αγ. Β.
1.ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 6 14
2.ΑΕΚ Β’ 5 13
3.ΡΟΔΟΣ 6 12
4.ΑΙΓΑΛΕΩ 5 10
5.ΚΗΦΙΣΙΑ 6 10
6.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 6 10
7.ΚΑΛΛΙΘΕΑ 4 9
8.ΧΑΝΙΑ 6 8
9.ΔΙΑΓΟΡΑΣ 6 8
10.ΚΑΛΑΜΑΤΑ 4 6
11.ΗΡΟΔΟΤΟΣ 6 5
12.ΕΠΙΣΚΟΠΗ 6 4
13.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 5 4
14.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β 5 4
15.ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ 4 4
16.ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 5 2
17.ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5 0