ΑΟ Διαβολιτσίου: Λευκή ισοπαλία χθες κόντρα στον Εθνικό Σκουλικάδου

ΑΟ Διαβολιτσίου: Λευκή ισοπαλία χθες κόντρα στον Εθνικό Σκουλικάδου

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το εξ αναβολής ματς μεταξύ του ΑΟ Διαβολιτσίου και του Εθνικού Σκουλικάδου, που διεξήχθη χθες στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά και ήταν για την 10η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Βαθμολογική απώλεια για τους νερατζούρι του Διαβολιτσίου, οι οποίοι μέχρι τώρα είχαν το απόλυτο στις νίκες στην έδρα τους.

Η ομάδα του Διαβολιτσίου μετά το «Χ» παρέμεινε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι πλέον κοντά στην επίτευξη του βασικού στόχου που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Ο ΑΟΔ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, είχε ορισμένες αξιόλογες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κάποια από αυτές.

Από την άλλη πλευρά ο Εθνικός Σκουλικάδου ήταν μαχητικός και κατάφερε να αποσπάσει την πολύτιμη ισοπαλία.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

6΄ ο Παρασκευάς Τσιγαρίδης εκτέλεσε κόρνερ, ο προωθημένος Φώτης Μπαλόπουλος δυνατή κεφαλιά μόλις άουτ.

13΄ ο Κώστας Ηλιόπουλος ωραία πάσα στον Παρασκευά Τσιγαρίδη, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Νίκος Χατζηλόης μπλόκαρε στη γωνία του.

24΄ ο Αλέξανδρος Νικολακόπουλος ωραία σέντρα, ο Γεσί γυριστή κεφαλιά, άουτ.

30΄ ο Ουατάρα μακρινό σουτ, μόλις άουτ.

34΄ ο Δημήτρης Πιτσιλής ωραία σέντρα, ο Έλβις Γκελγκέργια κοντινό πλασέ, ο Νίκος Χατζηλόης απέκρουσε στη γωνία του.

37΄ ο Περικλής Δημητρίου σέντρα, ο Τάσος Καντούτσης κεφαλιά άουτ.

44΄ ο Κώστας Ηλιόπουλος προσπάθησε με μακρινό σουτ να αιφνιδιάσει τον Νίκο Χατζηλόη, ο πορτιέρο όμως του Εθνικού Σκουλικάδου.

80΄ ο Αλέξανδρος Νικολακόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο προωθημένος Βασίλης Λυρτζής, δυνατή κεφαλιά, άουτ.

86΄ ο Ντάνιελ Πάγια κάθετη πάσα στον Σωκράτη Τσουκαλά, που έκανε το πλασέ, άουτ.

Στο 25΄ τραυματίστηκε στα πλευρά ο επιθετικός του ΑΟ Διαβολιτσίου Γιώργος Μουλιάτος, και αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το γιατρό αγώνα Νικόλαο Κάρδαρη, στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για εξετάσεις.

Το ματς σφύριξε ο Σπύρος Λιάρος από την ΕΠΣ Λακωνίας, ενώ βοηθοί ήταν οι Ηλίας Μπεκιάρης και Αναστάσιος Αντωνόπουλος από την ίδια Ένωση.

Στο 62΄ αντίκρισε κίτρινη κάρτα ο γενικός αρχηγός του ΑΟ Διαβολιτσίου Γιώργος Τσοροτιώτης για διαμαρτυρία.

Κίτρινη κάρτα πήραν οι Πιτσιλής (ΑΟ Διαβολιτσίου), Μούστα, Μπλάτζιος, Έλβις (Εθνικός Σκουλικάδου)

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Μάρκος Στεφανίδης, Γιάννης Αντωνόπουλος): Μερκούρι, Πιτσιλής, Βέλλης (71΄ Σ. Τσουκαλάς), Μπαλόπουλος, Καντούτσης, Θώδης, Δημητρίου, Πάγια, Ηλιόπουλος, Τσιγαρίδης, Μουλιάτος (25΄ λ. τρ. Γκελγκέργια (82΄ Σούμι).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ (Στάθης Καραμαλίκης, Κώστας Κυπριώτης): Χατζηλόης, Νικολακόπουλος, Γέσι, Λυρτζής, Μούστα, Μπλάτζιος, Ι. Τσουκαλάς (73΄ Αγαλιώτης), Περιστέρης, Ουατάρα, Κακολύρης, Έλβις (90΄ Σουμελάς).

Στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά μεταξύ άλλων διακρίναμε τον σκάουτερ του Ολυμπιακού Πειραιώς, Βασίλη Γεωργόπουλο, τον σκάουερ και αναλυτή της Ακαδημίας της Καλαμάτας Ηλία Μουρούσια και αρκετούς προπονητές (Γιώργος Μπένος, Κώστας Πλακουδάκης, Παντελής Τσιγαρίδης, Τάκης Καλόμαλος, Ζώης Δούβας).