Δ.Σ. Τριφυλίας: Με «απώλειες» πρόεδρος ξανά ο Αυρηλιώνης

Δ.Σ. Τριφυλίας: Με «απώλειες» πρόεδρος ξανά ο Αυρηλιώνης

Με 11 ψήφους, προφανώς τις 8 των μελών της διοίκησης Λεβεντάκη συν 3 ακόμη, αλλά και 15 λευκά επανεξελέγη πρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας ο Χαράλαμπος Αυρηλιώνης οποίος στις αντίστοιχες εκλογές του Σεπτεμβρίου 2019 είχε λάβει 19 ψήφους επί 27 ψηφισάντων.

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Χαράλαμπος Καναλουπίτης, από την παράταξη Κατσίβελα, με 14 ψήφους και 12 λευκά και αντιπρόεδρος ο Θεόδωρος Αντωνόπουλος από την παράταξη Παναγιωτοπούλου με 14 ψήφους και 12 λευκά. Καινούργιο πρόσωπο στο προεδρείο είναι ο κ. Καναλουπίτης, καθώς η παράταξη Κατσίβελα στις εκλογές του 2019 δεν είχε προτείνει αντιπρόεδρο, ενώ γραμματέας επανεξελέγη ο ίδιος με «απώλειες» και αυτός σε σχέση με το 2019 που είχε εκλεγεί λαμβάνοντας 20 ψήφους επί 27 ψηφισάντων.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας «δείχνουν» τους συσχετισμούς που έχουν διαμορφωθεί στο δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας καθώς μόνον οι προταθέντες από την αντιπολίτευση για τις θέσεις αντιπροέδρου και γραμματέα κατάφεραν να λάβουν θετικές ψήφους (σ.σ. σταυρούς) από την πλειοψηφία του Σώματος, σε αντίθεση με τον προταθέντα από την παράταξη Λεβεντάκη για τη θέση του προέδρου.

Του Ηλία Γιαννόπουλου