Δηλώσεις Β. Κοσμόπουλου και Μ. Οικονομάκου για τους νέους αντιδημάρχους

Δηλώσεις Β. Κοσμόπουλου και Μ. Οικονομάκου για τους νέους αντιδημάρχους

Σε ανακοινώσεις προέβησαν οι συνδυασμοί της αντιπολίτευσης του ΔΣ Καλαμάτας, κατόπιν ανακοίνωσης των νέων αντιδημάρχων από τον Δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο.

Ανακοίνωση συνδυασμού Β. Κοσμόπουλου:

“Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ανάγκη και τη διάθεση της Δημοτικής Αρχής να συνεργαστεί με συμβούλους άλλων Δημοτικών Παρατάξεων. Κατανοούμε απόλυτα αυτή τη συνεργασία  εφόσον γίνεται σε επίπεδο παρατάξεων, με αρχές, προγραμματικές συγκλίσεις και συμφωνίες.

Θυμίζουμε ότι η συνεργασία με παρατάξεις της αντιπολίτευσης τορπιλίστηκε με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, λόγω της επιλογής της να συνεργαστεί με παράταξη εκτός του δημοκρατικού τόξου. Απάδει όμως της δικής μας λογικής, πρακτικής και ηθικής η ανεξαρτητοποίηση δημοτικών συμβούλων από τις παρατάξεις τους και στη συνέχεια η συνεργασία τους με τη Δημοτική Αρχή αναλαμβάνοντας αμειβόμενες θέσεις ευθύνης. Κάτι τέτοιο παραπέμπει ευθέως σε συναλλαγή και εκφράζουμε τη λύπη μας και για τις δύο πλευρές των συναλλασσομένων”.

Ανακοίνωση συνδυασμού Μ. Οικονομάκου:

“Θερμά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Καλαμάτας, ο οποίος αξιολογεί σαν ακατάλληλους να αναλάβουν θέσεις αντιδημάρχων, συμβούλους της ομάδας του και, αντίθετα, σαν ικανότερους από αυτούς, πρώην συμβούλους άλλων δημοτικών παρατάξεων”.