Επιστροφή στη δράση σήμερα για την Καλαμάτα -Με Ηρόδοτο στη Μεσσήνη για την 7η νίκη

Επιστροφή στη δράση σήμερα για την Καλαμάτα -Με Ηρόδοτο στη Μεσσήνη για την 7η νίκη

Μετά από δύο αναβολές παιχνιδιών σχεδόν όλης της κατηγορίας, λόγω της έξαρσης της πανδημίας, η Καλαμάτα επιστρέφει σήμερα στην αγωνιστική δράση.

Ωστόσο, η 13η αγωνιστική της Super League 2 θα διεξαχθεί και πάλι …λειψή, καθώς τρεις αναμετρήσεις στο Νότιο Όμιλο δεν θα διεξαχθούν και πάλι λόγω covid-19. Όπως και να ‘χει η Μαύρη Θύελλα υποδέχεται σήμερα στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης τον επίσης covid-free Ηρόδοτο. Μοναδικός στόχος της τοπικής μας ομάδας είναι φυσικά η νίκη και η συνέχιση του εκπληκτικού σερί των  6 νικών, με το οποίο έκλεισε το 2021.

Στην προσπάθεια αυτή ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τους παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές:

Ταΐρη, Καραχάλιο (τερματοφύλακες), Μαβινγκά, Μπακαγιόκο, Μπούνα, Τσαγκαλίδη, Μοζέρ, Κωνσταντινόπουλο, Τσελεπίδη (αμυντικοί), Παπατόλιο, Αναστασόπουλο, Σκεντεράι, Ματέους, Παυλίδη, Τάτο (μέσοι), Λουκίνα, Βάλισον, Κόκκορη, Νάνι, Μαρκόφσκι, Φελίπε (επιθετικοί).

Διαιτητής στην απογευματινή συνάντηση της Μεσσήνης έχει οριστεί ο Μπαΐλης (Πρέβεζας/Λευκάδας), με βοηθούς τους Δημόπουλος Μιχ. – Οικονόμου Κ. (Δυτ. Αττικής), 4ος θα είναι  ο Αλάμπεης (Αθηνών), ενώ χρέη παρατηρητή διαιτησίας θα κάνει ο Λάκωνας Νίκος  Σπυράκης.

Ο Ηρόδοτος είναι από τις πλέον ταλαιπωρημένες από τον κορωνοϊό ομάδες και θα βρεθεί σήμερα στην Καλαμάτα (Μεσσήνη) με ελλιπή σύνθεση και προετοιμασία. Όπως γνωστοποίησαν οι Ηρακλειώτες ο Δήμιζας είναι εκτός καθώς διαγνώστηκε με κορωνοϊό στον τελευταίο έλεγχο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χατζησάββα.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ μάλιστα ζήτησαν αναβολή και αυτού του παιχνιδιού, καθώς πραγματοποιήθηκαν μόλις δύο προπονήσεις μετά την «καραντίνα»

Νότιος Όμιλος
Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Τετάρτη 12/1, 15:00

Στ. Μαυροθαλασσίτης: ΑΕΚ Β’ – Λεβαδειακός (ΕΡΤ3)

Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης: Καλαμάτα – Ηρόδοτος

Παγκρήτιο Στάδιο: Εργοτέλης – ΟΦ Ιεράπετρας

Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης: Αστέρας Βλαχιώτη – Ζάκυνθος

Δημοτικό Στάδιο Ρόδου: Διαγόρας – Χανιά

Λόγω covid-19 αναβάλλονται οι συναντήσεις Κηφισιά –Ρόδος, Καραϊσκάκης- Καλλιθέα και Παναθηναϊκός Β’- Αιγάλεω.

Ρεπό έχει η Επισκοπή.

Ο πρώην προπονητής της εθνικής μας Τζον Φαν’τ Σχιπ επισκέφτηκε την Καλαμάτα
Στη Μεσσηνία βρέθηκε για λίγες μέρες ο πρώην προπονητής της εθνικής μας ομάδας Τζον Φαν’τ Σχιπ και φυσικά το ποδόσφαιρο ήταν κάτι άλλο που τον «τράβηξε» εκτός από τις ομορφιές του νομού μας και της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Μεταξύ άλλων παρακολούθησε αγωνιστικές δραστηριότητες της Μαύρης Θύελλας και είχε εγκάδριες επαφές με τον προπονητή, Νίκο Αναστόπουλο, ποδοσφαιριστές γνώριμους και μη, αλλά και φιλάθλους, όπως ο φανατικός οπαδός Κώστας Γυφτέας που ακολουθεί την ομάδα της Καλαμάτας …παντού!

«Είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τον πρώην ομοσπονδιακό μας τεχνικό Τζον Φαν’τ Σχιπ στη χτεσινή προπόνηση της ομάδας. Τον ευχαριστούμε πολύ! Παρακάτω μια φωτογραφία που ανέβασε με τον Νίκο Αναστόπουλο» ανέφερε σε σχόλιο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα η ομάδα της Καλαμάτας.

SUPER LEAGUE 2
Λεουτσάκος: Οριακές οι ημερομηνίες-στο τραπέζι υγειονομικό πρωτόκολλο και χρηματοδότηση για τα τεστ

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ οι ημερομηνίες, για την ώρα, βγαίνουν οριακά.

«Ως τώρα οι ημερομηνίες μας βγάζουν οριακά. Έχουμε προνοήσει και έχουμε αφήσει κάποιες κενές ημερομηνίες, γιατί ξέραμε ότι θα είχαμε αναβολές λόγω κορονοϊού.

Αν έχουμε κι άλλες αναβολές, θα πρέπει να βρεθεί λύση. Τον Μάιο έχουμε τα μπαράζ και δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω. Άντε να πάμε 10-15 ημέρες μετά. Θα βρούμε τον τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της διοργανώτριας.

Παράλληλα μίλησε και για τις αλλαγές στο υγειονομικό πρωτόκολλο που θα είναι στην ίδια γραμμή με τις προτάσεις της Super League 1.

«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τη Super League. Περιμένουμε τις προτάσεις της και θα καταθέσουμε κι εμείς. Θα ζητήσουμε και την αρωγή της Πολιτείας. Συζητάμε αν θα υπάρξουν δύο τερματοφύλακες θετικοί, πώς θα παίξει μια ομάδα;