Κυπαρισσία: Ποδαρικό καθαρισμού της παραλίας για το 2022

Κυπαρισσία: Ποδαρικό καθαρισμού της παραλίας για το 2022

Επιστροφή στις εθελοντικές δράσεις καθαρισμού με βόλτα – «εξόρμηση» στην παραλία Κυπαρισσίας προς το παλιό κάμπινγκ και «ποδαρικό» για το 2022 έκαναν η Λία και η Ζωή.

Εθελόντριες με ευαισθησίες και αγάπη για το περιβάλλον, την πόλη και την περιοχή, οι δυο τους είχαν αναλάβει πρωτοβουλία κατά το παρελθόν έτος μέσω του “Save Your Hood” υλοποιώντας δράσεις σε παραλίες της Κυπαρισσίας, του Καλού Νερού κ.ά. Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, την Κυριακή 2 Ιανουαρίου, έκαναν «ποδαρικό καθαρισμού της παραλίας για το 2022», όπως έγραψε η Λία.

«We are back!!! Ως άνθρωποι που σέβονται τον εαυτό τους, καταγράψαμε, κάναμε λίστα και ξεκινήσαμε!! Βάλαμε το πρώτο μας check, και ο πρώτος μας στόχος επετεύχθη, η πρώτη μας παραλία καθάρισε!! 800lt, 3 άτομα, 2,5 ωρίτσες!! Και συνεχίζουμε μέχρι να σβήσουμε τη λίστα μας!!», σημειώνει η Ζωή.

«Καλή χρονιά στην Κυπαρισσία!!! Ποδαρικό καθαρισμού της παραλίας μας για το 2022! 3 άτομα μάζεψαν περίπου 800 lt σκουπίδια από την ακτή σε 2,5 ώρες. Όλοι μπορούμε στη βόλτα μας να έχουμε και μια σακούλα μαζί, για να γίνει το 2022 η πόλη πιο όμορφη!», αναφέρει σχετικά η Λία.

Του Ηλία Γιαννόπουλου