Παρουσίαση νέου αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Β. Καπέλιου και αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Στ. Αναστασόπουλου

Παρουσίαση νέου αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Β. Καπέλιου και αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Στ. Αναστασόπουλου

Να σε κάψω, Γιάννη, να σ’ αλείψω μέλι…

Το νέο χωρικό αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Βασίλη Καπέλιο, παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα, Στάθη Αναστασόπουλου, παρουσίασε προχθές το πρωί στα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στο Διοικητήριο της Καλαμάτας, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Κατά τη συνάντηση ο περιφερειάρχης επισήμανε την πολύ καλή πορεία που έχει η Περιφερειακή Ενότητας Μεσσηνίας, στάθηκε δε σε ιδιαίτερα σημεία τα οποία χρήζουν προσοχής, τονίζοντας ότι η συνδρομή των υπηρεσιακών στελεχών είναι απαραίτητη για να εξακολουθήσει η ουσιαστική παραγωγή έργου στην Περιφερειακή Ενότητα.

Ο πρωτογενής τομέας
Αναφερόμενος στη συνέχεια στον πρωτογενή τομέα, στάθηκε στο διοικητικό και οργανωτικό ρόλο που καλείται να αναλάβει ο Στ. Αναστασόπουλος, εξαίροντας τη γνώση και την εμπειρία του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη στον εν λόγω τομέα. “Είναι ο πλέον εξειδικευμένος σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Π. Νίκας, σημειώνοντας ότι η εμπειρία του Στ. Αναστασόπουλου στον πρωτογενή τομέα αξιοποιείται προκειμένου να προχωρήσουν ταχύτερα θέματα όπως οι λιμνοδεξαμενές, οι αρδεύσεις, οι αναδασμοί, τα ζητήματα ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ, οι νέες καλλιέργειες κ.ά.

Σε κάθε περίπτωση, μπορεί το δελτίο Τύπου της Περιφερειακής Αρχής να τα περιγράφει όλα “ρόδινα”, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Βασίλης Καπέλιος όσο και ο Στάθης Αναστασόπουλος δεν είναι ικανοποιημένοι με την απόφαση του περιφερειάρχη.
Α.Π.