Στην Καλαμάτα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Πατριωτικής Ένωσης, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Στην Καλαμάτα ο πρόεδρος  της Πανελλήνιας Πατριωτικής Ένωσης, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Στην Καλαμάτα βρέθηκε την Κυριακή ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Πατριωτικής Ένωσης, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, μιλώντας σε συγκέντρωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου «REX» για το νέο του κόμμα.

Κατά την ομιλία του εξαπέλυσε επιθέσεις για τα κόμματα που κυβέρνησαν μετά τη μεταπολίτευση, ενώ ζήτησε από τον κόσμο, ανεξαρτήτως ιδεολογίας ή κομματικής τοποθέτησης, να στραφεί στην Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση, προκειμένου ο ίδιος με τους συνεργάτες του να μπορέσουν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα του ελληνικού λαού, αλλά και τα δίκαια εθνικά ζητήματα της χώρας, προβλέποντας ωστόσο “άσχημες επιπτώσεις”.

Μιλώντας, μεταξύ άλλων, για το Μακεδονικό, ανέφερε ότι άλλες χώρες αντιστάθηκαν, ενώ η Ελλάδα όχι, κάτι που αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει στοιχειώδης έννοια πατριωτισμού και εθνικού συμφέροντος.

Αναφερόμενος στους πλειστηριασμούς, σημείωσε πως όσο περνά ο καιρός θα αυξάνονται, κάτι που χαρακτήρισε ως έγκλημα που πρέπει να σταματήσει.

Κλείνοντας την ομιλία του δήλωσε ότι το κόμμα του θα είναι «παρών» στις εκλογές, όποτε αυτές και αν γίνουν.

Δίπλα του βρισκόταν από τη Δημοκρατική Αναγέννηση ο κ. Θεόδωρος Παντούλας, αφού τα δύο κόμματα συνεργάζονται και θα  διεκδικήσουν την είσοδό τους στη Βουλή.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Παντούλας μίλησε  για ξεπούλημα της χώρας όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ανέφερε ότι δεν υφίσταται αντιπολίτευση και είναι επιτακτική ανάγκη το κόμμα του να εισέλθει στη Βουλή για να υπάρξει αντίσταση.