Κόντρα στο Μίλωνα σήμερα ο Απόλλωνας Καλαμάτας για το Κύπελλο Ελλάδος

Κόντρα στο Μίλωνα  σήμερα ο Απόλλωνας Καλαμάτας για το Κύπελλο Ελλάδος

Κόντρα στην τάση των ημερών για αναβολή της αγωνιστικής δράσης με οργανωμένες αποφάσεις ή λόγω μεμονωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού, ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Απόλλωνα για το Κύπελλο Ελλάδος αναμένεται να πραγματοποιηθεί κανονικά.

Οι «μελανόλευκες» καλούνται από την ΕΟΠΕ να παραταχθούν στις 6.15 μ.μ. στο Κλειστό του Μίλωνα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της β’ φάσης του θεσμού.

Μάλιστα η καλαματιανή ομάδα έχει στις τάξεις της δύο αθλήτριες που διαγνώστηκαν θετικές στον covid-19 (θα επανεξεταστούν αύριο με μοριακό τεστ), όμως το πρωτόκολλο της ΕΟΠΕ προβλέπει αναβολή αγώνα με 4 ή περισσότερα κρούσματα.
Μια ακόμη παίκτρια δεν θα ακολουθήσει την αποστολή για επαγγελματικούς λόγους, αυτό όμως δεν αλλάζει το στόχο του Απόλλωνα για νίκη-πρόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προσεχές Σάββατο ήταν προγραμματισμένη η τελευταία αγωνιστική της α’ φάσης του πρωταθλήματος της Pre League βόλεϊ γυναικών, με τον πρωτοπόρο στον 2ο Όμιλο Απόλλωνα να έχει τελευταίο σταθμό την Ηλιούπολη, όμως η ΕΟΠΕ αποφάσισε αναστολή μέχρι τις 16/1, για προληπτικούς λόγους στην προσπάθεια ανάσχεσης της πανδημίας.