Τσικλητήρας Πύλου: Οριστική αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής!

Τσικλητήρας Πύλου: Οριστική αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής!

Ο Τσικλητήρας Πύλου αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής κατηγορίας και πλέον ο 2ος Όμιλος θα συνεχιστεί με μόλις 7 ομάδες (ο Παπαφλέσσας Χώρας παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα).

Οι «ροσονέρι» της Πύλου από το ξεκίνημα της σεζόν αντιμετώπιζαν  αρκετά προβλήματα και δεν προσήλθαν ν’ αγωνιστούν στα ματς με ΑΟ Κυπαρισσίας, Απόλλωνα Πεταλιδίου (λόγω απουσιών αρκετών ποδοσφαιριστών).

Το τελευταίο χρονικό διάστημα αποχώρησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές από το «ρόστερ» (οι περισσότεροι απ’ αυτούς εντάχθηκαν σε άλλες τοπικές ομάδες) και πλέον θα περιμένουμε να δούμε πότε ο Τσικλητήρας θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση συμμετέχοντας σε τοπικό πρωτάθλημα και Κύπελλο Μεσσηνίας.

Είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη για έναν ιστορικό Σύλλογο που έχει διακρίσεις στο χώρο του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου και όχι μόνο (συμμετείχε παλιότερα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ενώ αναδείχθηκε  πρωταθλητής Α΄ Τοπικής και Κυπελλούχος Μεσσηνίας).

Επίσης χρησιμοποιούσε ένα γήπεδο «στολίδι» (το Δημοτικό Στάδιο Πύλου), ενώ διαθέτει μία οργανωμένη Ακαδημία.

____________

Ελεύθερος από τον Τσικλητήρα Πύλου ο Κώστας Καρδάσης
Ο έμπειρος μεσοαμυντικός Κώστας Καρδάσης, που τα προηγούμενα 2,5 χρόνια αγωνίστηκε στον Τσικλητήρα Πύλου, έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τους «ροσονέρι» της Πύλου. Μάλιστα σε δηλώσεις τους για τη συνεργασία με την ομάδα της Πύλου ανέφερε τα εξής: «Αποτελεί  μια δυσάρεστη εξέλιξη που ο Τσικλητήρας Πύλου δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής κατηγορίας. Αποχωρώ από την ομάδα έπειτα από 2,5 χρόνια παρουσίας σ’ αυτή και θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη των διοικήσεων, τα προπονητικά τιμ και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Θα σταθώ ιδιαίτερα στον Τάκη Σαρδέλη που δεν είναι πια στη ζωή, με τον οποίο  είχα άριστη συνεργασία όταν πρωτοπήγα στην ομάδα. Εύχομαι στην ομάδα του Τσικλητήρα να βρει το δρόμο της και να επιστρέψει  το συντομότερο στην αγωνιστική δράση.  Είναι μία ομάδα που έχει γράψει ιστορία στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο. Έχει δε άριστες εγκαταστάσεις διαθέτοντας και μία οργανωμένη Ακαδημία».

Κλείνοντας ν’ αναφέρουμε πως ο Κώστας Καρδάσης ήδη έχει δεχθεί προτάσεις από τοπικές ομάδες για συνεργασία, τις οποίες και μελετά.