Ξεκινούν σήμερα εργασίες για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου στην Κυπαρισσία

Ξεκινούν σήμερα εργασίες  για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου στην Κυπαρισσία

Δελτίο Τύπου εξέδωσε χθες ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας για τη σημερινή έναρξη εργασιών του έργου «Ανάπλαση οδών και πεζοδρομίων (Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Τριφυλίας)» στην Κυπαρισσία. Το έργο είχε προϋπολογισμό μελέτης (εκτιμώμενη αξία) 1.430.395,26 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και ανάδοχος αναδείχθηκε ο οικονομικός φορέας «ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΤΚΕΕ» με μέση έκπτωση 52,65%, επί του προϋπολογισμού της μελέτης και τιμή προσφοράς 567.196,91 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Ειδικότερα, ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας σημειώνει: «Αγαπητοί συνάδελφοι, κάτοικοι της πόλης μας και επισκέπτες, αύριο (σ.σ. σήμερα), Τρίτη 18/01/2022 ξεκινούν οι εργασίες για ένα από τα σημαντικότερα και μεγαλύτερα έργα ανάπλασης στη σύγχρονη ιστορία της πόλης μας. Ένα έργο το οποίο πιστέψαμε σαν Εμπορικός Σύλλογος, το διεκδικήσαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες και εν τέλει το καταφέραμε. Γνωρίζουμε ότι για κάποιους μήνες, όλοι μας, θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας λόγω των εργασιών που θα πραγματοποιούνται. Ευελπιστούμε, όμως, ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει, τόσο λειτουργικά, αλλά και αισθητικά. Ζητούμε, από όλους, τώρα που βρισκόμαστε στην τελική ευθεία υλοποίησης, τη μέγιστη δυνατή συνεργασία και στήριξη, ώστε να επιτευχθεί το θεμιτό αποτέλεσμα, για το καλό όλων μας, του τόπου μας, αλλά και των επόμενων γενεών».

Ευχή όλων στην Κυπαρισσία είναι το έργο να ολοκληρωθεί όπως πρέπει και στο συμβατικό χρόνο περαίωσής του για να μην ταλαιπωρηθεί επί μακρόν η πόλη, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες, όπως επίσης μετά το πέρας των εργασιών του να συμβάλλει θετικά στη ζωή και λειτουργία της πόλης και την προοπτική της και δη της κεντρικής αγοράς, αν και ήδη εκφράζονται επιφυλάξεις και φόβοι, που όλοι εύχονται να μην επιβεβαιωθούν.

Του Ηλία Γιαννόπουλου