Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Γρίβας – Αναμονή για την ένσταση του Λεβαδειακού

Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Γρίβας – Αναμονή για την ένσταση του Λεβαδειακού

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε χθες «την απόκτηση του Φρίξου Γρίβα από τον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της περιόδου.

Ο Γρίβας είναι 20 ετών, ακραίος επιθετικός και την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε είχε πέντε συμμετοχές στην Super League με την ομάδα του Ηρακλείου. Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα των Ελπίδων και πριν τον ΟΦΗ αγωνίστηκε στον Πανιώνιο.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα της Καλαμάτας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει τη Μαύρη Θύελλα να πετύχει τους στόχους της», αναφέρουν οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ, με την ανακοίνωση να συνοδεύει και η αναμνηστική φωτογραφία του ποδοσφαιριστή να υπογράφει και να παρουσιάζεται από το μέλος του ΔΣ, Γιώργο Ράλλη.

Αναμονή για την ένσταση του Λεβαδειακού για τις κάρτες υγείας της Καλαμάτας

Τους πανηγυρισμούς από την καλή εμφάνιση στη Λιβαδειά και την κατάκτηση μέσα στο γήπεδο του βαθμού της ισοπαλίας έρχεται να σκιάσει στην Καλαμάτα η ένσταση που υπέβαλλε ο Λεβαδειακός, διεκδικώντας τη νίκη στα χαρτιά, υποστηρίζοντας ότι το μεσσηνιακό συγκρότημα δεν προσκόμισε τις νέες καταστάσεις υγείας των ποδοσφαιριστών που νόσησαν με covid-19, σύμφωνα με τα νέα προβλεπόμενα του τελευταίου Υγειονομικού Πρωτοκόλλου. Σύμφωνα με αυτό στο άρθρο 3 αναφέρει ότι: «Σε περίπτωση βεβαιωμένης πρόσφατης λοίμωξης, ο αθλητής θα παραπέμπεται για εκτεταμένο καρδιολογικό και εργαστηριακό έλεγχο και θα εκδίδεται νέα κάρτα υγείας αθλητή, απαραίτητα από ειδικευμένο καρδιολόγο».

Η πλευρά της Καλαμάτας υποστηρίζει ότι οι συγκεκριμένες εξετάσεις έγιναν και τα αντίστοιχα πιστοποιητικά είναι διαθέσιμα, αλλά δεν ζητήθηκαν από τον διαιτητή της προχθεσινής συνάντησης. Άλλωστε ο αγώνας έγινε κανονικά και δεν υπάρχει κάποια παρατήρηση στο φύλλο αγώνος. Τον τελευταίο λόγο θα έχει ο αθλητικός δικαστής, με τους νέους κανονισμούς να μην επιτρέπουν ασφαλείς προβλέψεις για την απόφαση, αλλά την πλευρά της Καλαμάτας να έχει λόγους να αισιοδοξεί.

Η Ελένη Αντωνίου «σφυρίζει» αύριο Βλαχιώτης-Καλαμάτα
Πλούσια αγωνιστική δράση με εξ αναβολής αγώνες περιλαμβάνει το προσεχές διήμερο για το Νότιο Όμιλο της Super League 2, με τη διοργανώτρια να ορίζει την Τετάρτη και τη διεξαγωγή της αναμέτρησης της Καλαμάτας στη Σπάρτη με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Χθες ορίστηκαν και οι διαιτητές, με την διεθνή Ελένη Αντωνίου από την Αχαΐα να αναλαμβάνει να διευθύνει το ματς της τοπικής μας ομάδας. Αναλυτικότερα:

Νότιος όμιλος
Τετάρτη 19.1.2022 (15:00)

-Αστέρας Βλαχιώτη-Καλαμάτα (6η αγωνιστική)

Διαιτητής: Αντωνίου (Αχαΐας)

Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)

-Κηφισιά-Ζάκυνθος (7η αγωνιστική – 14:00)

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Δίπλαρης, Βογιατζής (Καρδίτσας)

-Ηρόδοτος-Επισκοπή (10η αγωνιστική)

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών)

Βοηθοί: Αραβίδης, Τσολακίδης (Αθηνών)

-ΑΕΚ Β-Αιγάλεω (11η αγωνιστική)

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Κυριός (Αρκαδίας)

-Παναθηναϊκός Β-ΟΦ Ιεράπετρας (11η αγωνιστική)

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Πριόνας, Κωνστάντιος (Ευβοίας)

 Πέμπτη 20/1 – 15:00)

-Διαγόρας-Εργοτέλης (10η αγωνιστική

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Καλλής, Βιντσετζάτος (Ανατ. Αττικής)

Φωτο: starsports.gr-Παναγιώτης Πραγιάννης

Όρθια στη Λιβαδειά η Καλαμάτα, 0-0 με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό
Μπορεί να είχε μια μεγάλη δόση υπερβολής η επική ατάκα του προπονητή της Καλαμάτας, Νίκου Αναστόπουλου, ότι η τοπική μας ομάδα …δε χάνει εκτός έδρας ούτε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, γεγονός είναι πάντως ότι οι «μελανόλευκοι», στάθηκαν παλικαρίσια την περασμένη Κυριακή μέσα στη Λιβαδειά, στο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό. Και απέναντι στον πρωτοπόρο του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 μπορεί να μην κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί των 7 νικών, όμως παρέμειναν για 8ο αγώνα αήττητοι και με τον 1 βαθμό διατηρήθηκαν  στην 3άδα του βαθμολογικού πίνακα, διατηρώντας σταθερή την ψαλίδα από τον Λεβαδειακό και με προοπτική περαιτέρω μείωσης, δεδομένου ότι η Καλαμάτα έχει δύο αγώνες λιγότερους (απομένει βέβαια και η εκδίκαση της ένστασης που υπέβαλαν οι Βοιωτοί).

Στο αγωνιστικό μέρος της προχθεσινής αναμέτρησης για τη 14η αγωνιστική, το μεσσηνιακό συγκρότημα είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς, όταν στο 11’ ο Αναστασόπουλος …κεραυνοβόλησε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Η φάση ξεκίνησε από φάουλ που εκτέλεσε ο Τάτος από πλάγια αριστερά, ο Αναστασόπουλος έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να περνάει άουτ.

Στο 50’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν  πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπακαγιόκο πάνω στον Συμελίδη.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννη Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Τσάπρας (87′ Μυτίδης), Παναγιώτου, Τζημόπουλος, Λιάγκας, Μεχία, Χάμοντ, Νίλι, Μουτίνιο (46′ Συμελίδης), Πολέτο, Δούμτσιος (76′ Νίκας).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Τσελεπίδης, Αναστασόπουλος, Παπατόλιος (75’ Παυλίδης), Κωνσταντινόπουλος, Μοζέρ (91’ Φελίπε), Μπακαγιόκο, Ματέους (75’ Μαβινγκά), Τάτος (90’ Σκεντεράι), Τσαγκαλίδης (75’ Λουπάνο), Λουκίνας.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

Ηρόδοτος – Παναθηναϊκός 0-0

Ρόδος – ΑΕΚ Β’ αναβλήθηκε

Επισκοπή – Κηφισιά 1-0

Καλλιθέα – Εργοτέλης 3-2

Λεβαδειακός – Καλαμάτα 0-0

Αιγάλεω – Καραϊσκάκης 1-0

ΟΦ Ιεράπετρας – Αστέρας Βλαχιώτη 3-1

Ζάκυνθος – Διαγόρας 0-2

Ρεπό: Χανιά

Νότιος Όμιλος

Η βαθμολογία
Θ.Ομ. Αγ. Β.

1.Λεβαδειακός 12 25

2.ΑΕΚ Β’ 11 24

3.Καλαμάτα 10 22

4.Καλλιθέα 9 21

5.Αιγάλεω 10 20

6.ΟΦ Ιεράπετρας 11 15

7.Ρόδος 9 15

8.Χανιά 11 15

9.Παναθηναϊκός Β’ 11 14

10.Κηφισιά 10 13

11.Διαγόρας 11 13

12.Εργοτέλης 10 11

13.Καραϊσκάκης 10 9

14.Επισκοπή 10 9

15.Ηρόδοτος 10 6

16.Αστέρας Βλαχιώτη 9 6

17.Ζάκυνθος 10 1

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής
Σάββατο 22/1

ΑΕΚ Β’-Επισκοπή

Κυριακή 23/1

Καλαμάτα-Ρόδος

Παναθηναϊκός Β’-Λεβαδειακός

Καραϊσκάκης-Ηρόδοτος

Εργοτέλης-Αιγάλεω

Αστέρας Βλαχιώτη-Καλλιθέα

Διαγόρας-Ιεράπετρα

Χανιά-Ζάκυνθος

Ρεπό: Κηφισιά