Αιμοδοσία διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας

Αιμοδοσία διοργανώνει  ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας

Αιμοδοσία διοργανώνει για τις 18 Φεβρουαρίου ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, «στην απρόσωπη κοινωνία της αδιαφορίας κάποιοι άνθρωποι ξεχωρίζουν!  Για την ανθρωπιά τους, την κοινωνική τους ευαισθησία, τον πολιτισμό τους! Γεμάτοι όνειρα για έναν κόσμο χωρίς πόνο, δίνουν δυναμικά το παρόν τους σε κάθε γιορτή ανθρωπιάς… την αιμοδοσία». 

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, από τις 9.30 το πρωί έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι, στην αίθουσα του εντευκτηρίου του πρώτου ορόφου του Δικαστικού Μεγάρου.

Καλεί δε όλα τα μέλη του που δεν έχουν πρόβλημα υγείας να δώσουν αίμα, προκειμένου να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος που διατηρεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας για τις ανάγκες των συναδέλφων και των οικογενειών τους. «Η ανταπόκρισή σας είναι ιδιαιτέρως σημαντική και αναγκαία. Πρέπει όλοι να στηρίζουμε συνεχώς αυτή την προσπάθεια, για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας. Η Τράπεζα Αίματος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας αποτελεί παράδειγμα έμπρακτης συναδελφικότητας που πρέπει να χαρακτηρίζει όλους μας», καταλήγει η ανακοίνωση στου συλλόγου.