ΑΟ Διαβολιτσίου: Δέκατη νίκη, 4-0 τον Παναιγιάλειο χθες στο Μελιγαλά

ΑΟ Διαβολιτσίου: Δέκατη νίκη, 4-0 τον Παναιγιάλειο χθες στο Μελιγαλά

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου πρόσθεσε ακόμη μία επιτυχία στο ενεργητικό του, καθώς επικράτησε με 4-0 του Παναιγιάλειου σε εξ αναβολής ματς της 17ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Για τους νερατζούρι του Διαβολιτσίου ήταν η 10η νίκη (έβδομη εντός έδρας) και εδραιώθηκαν έτσι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Επίσης, μετά και από αυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα, ο ΑΟ Διαβολιτσίου, όπως όλα δείχνουν, θα έχει μία πολύ άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά ο ιστορικός Παναιγιάλειος, που παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες στο χθεσινό ματς, προσπάθησε στο α΄ ημίχρονο, αλλά τελικά γνώρισε ακόμη μία ήττα και παραμένει αρκετά κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Αιγίου βρίσκεται ο Φάνης Γκέκας, ο οποίος έχει τιμήσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, πετυχαίνοντας πολλά κρίσιμα γκολ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΑΟ Διαβολιτσίου ήταν ο έμπειρος επιθετικός Κώστας Ηλιόπουλος, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ. Η ομάδα του Διαβολιτσίου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και εκτός από τα 4 γκολ έχασε αρκετές ευκαιρίες.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
5΄ ο Έλβις Γκελγκέργια δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Γιατάν και πέρασε κόρνερ.

10΄ ο Γιώργος Μουλιάτος μπροστινή μπαλιά στον Έλβις Γκελγκέργια, ο οποίος έδωσε ωραία πάσα στον Κώστα Ηλιόπουλο, που βρέθηκε απέναντι στον πορτιέρο Δημήτρη Ιωαννίδη και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

14΄ o Παύλος Λιάτος εκτέλεσε φάουλ, ο Βαγγέλης Καπατσώρης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

17΄ ο Γιώργος Βέλλης ωραία σέντρα, ο Γιώργος Μουλιάτος γυριστή κεφαλιά μόλις άουτ.

22΄ ο Έλβις Γκελγκέργια εκτέλεσε φάουλ, ο Φώτης Μπαλόπουλος δυνατή κεφαλιά άουτ.

25΄ ο Σπύρος Βλαχόπουλος δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, μόλις άουτ.

38΄ ο Γιάννης Σκούτας, σέντρα, ο Παύλος Λιάτος δυνατή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, ο πορτιέρο Βαγγέλης Καπατσώρης απέκρουσε, η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και πέρασε κόρνερ.

42΄ ο Γιάννης Στραβάκος κάθετη μπαλιά στον Κώστα Ηλιόπουλο, που με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 2-0.

74΄ ο Γιώργος Μουλιάτος δυνατό σουτ, ο Άλεξ Αφούσι κόντραρε σε κόρνερ.

86΄ ο Κώστας Ηλιόπουλος ωραία ατομική προσπάθεια και γύρισμα στην περιοχή, ο επερχόμενος Περικλής Δημητρίου με δυνατό σουτ πέτυχε το 3-0.

89΄ ο Κώστας Ηλιόπουλος δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Άλεξ Γιατάν, στρώθηκε στον Θεόδωρο Φασουλή, που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Καλή ήταν η διαιτησία του Γεώργιου Μπόζνου από την ΕΠΣ Αρκαδίας, ενώ βοηθοί ήταν οι Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος και Παναγιώτης Τσούκας από την ίδια Ένωση.

Κίτρινη κάρτα είδαν οι Μπαλόπουλος, Καντούτσης (ΑΟ Διαβολιτσίου), Κρελίτσας (Παναιγιάλειος).

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Μάρκος Στεφανίδης, Γιάννης Αντωνόπουλος): Καπατσώρης, Πιτσιλής, Βέλλης (46΄ Δημητρίου), Μπαλόπουλος, Καντούτσης, Στραβάκος (76΄ Καρύδης), Θώδης, Γκελγκέργια (57΄ Φασουλής), Ηλιόπουλος, Μιχαλόπουλος (57΄ Γουέσλεϊ), Μουλιάτος (76΄ Χαρλέπας).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Φάνης Γκέκας): Ιωαννίδης, Κουρτελέσης, Αλ. Αφούσι, Σκούτας, Γκασίδης, Λιάτος, Καράκουτης, Αφούσι, Κρελίτσας (72΄ Φούφουλας), Γιατάν, Βλαχόπουλος (46΄ Ψωμάρας).