Ο ΑΟ Διαβολιτσίου υποδέχεται σήμερα τον Παναιγιάλειο

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου υποδέχεται σήμερα τον Παναιγιάλειο

Τον Παναιγιάλειο αντιμετωπίζει σήμερα στις 3.00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά ο ΑΟ Διαβολιτσίου σε εξ αναβολής ματς της 17ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Η εν λόγω συνάντηση αρχικώς είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 2 Φεβρουαρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα του Διαβολιτσίου.

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου θα προσπαθήσει να συνδυάσει νίκη με καλή εμφάνιση ώστε να εδραιωθεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο προπονητής Μάρκος Στεφανίδης και ο συνεργάτης του Γιάννης Αντωνόπουλος δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Γεώργιος Μπόσνος από την ΕΠΣ Αρκαδίας, βοηθοί θα είναι οι Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος και Παναγιώτης Τσούκας από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Παναγιώτης Αργύρης από την ΕΠΣ Κορίνθου.

Τροποποιήθηκε το πρόγραμμα του 4ου Ομίλου
Στο μεταξύ, όπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ, τροποποιήθηκε το πρόγραμμα του 4ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Πιο συγκεκριμένα, η 21η αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου (αντί για τις 27 Φεβρουαρίου όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί), η 22η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου (αντί για τις 5 Μαρτίου), ενώ η 23η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου (αντί για τις 13 Μαρτίου).

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το εξ αναβολής ματς της 20ής αγωνιστικής Ναυπακτιακού Αστέρα – Παναχαϊκής.