Αύριο απολογούνται η 19χρονη με το σύντροφό της που εξέδιδαν την ανήλικη αδελφή της

Αύριο απολογούνται η 19χρονη με το σύντροφό της που εξέδιδαν την ανήλικη αδελφή της

Αύριο το πρωί, στις 10.30 και στις 11.30, θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας Κυπαρισσίας για να απολογηθούν η 19χρονη Βουλγάρα και ο 28χρονος ομοεθνής φίλος της που συνελήφθησαν στα Φιλιατρά, έπειτα από καταγγελία του πατέρα της ότι τις τελευταίες μέρες εξέδιδαν τη 14χρονη αδελφή της.

Η υπόθεση ερευνάται από τις Αρχές για το αν υπάρχουν άλλες προεκτάσεις ή πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.

Τις προηγούμενες μέρες ο 43χρονος Βούλγαρος πατέρας, ο οποίος με τη σύζυγό του και τις δύο του κόρες διέμεναν στους Γαργαλιάνους, απευθύνθηκε στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι η 19χρονη κόρη του μαζί με τον 28χρονο σύντροφό της εκδίδουν έναντι αμοιβής σε άλλους αλλοδαπούς την ανήλικη κόρη του, 14 ετών.

Η Αστυνομία συνέλαβε τη 19χρονη και τον 28χρονο που αντιμετωπίζουν βαρύ κατηγορητήριο, το οποίο τους απαγγέλθηκε προχθές από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, για οργανωμένη συμμορία, αρπαγή ανηλίκου, μαστροπεία, εμπορία ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών κ.ά. Εμφανίστηκαν δε χωρίς δικηγόρο και το δικαστήριο όρισε ως συνήγορό τους τη δικηγόρο – μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Δήμητρα Χριστοδούλου.