Ευχαριστήρια επιστολή της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας για δωρεά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ευχαριστήρια επιστολή της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας για δωρεά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, εστάλη από τον αναπληρωτή διοικητή της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας, Δημήτριο Λαμπρόπουλο, με αφορμή τη δωρεά ενός ψυγείου βιτρίνας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Όπως αναφέρεται στην εν λόγω επιστολή: «Αγαπητέ κύριε περιφερειάρχη, σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας και η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας στην 7η συνεδρίασή τους, την 18η/2/2022, απεδέχθησαν ομόφωνα τη δωρεά σας για την κάλυψη των αναγκών του τμήματος του Φαρμακείου της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας του Γενικού  Νοσοκομείου Μεσσηνίας, που αφορά σε ένα ψυγείο βιτρίνα (Premium TC των 600 LIT).

Με αφορμή τη δωρεά της Περιφέρειας Πελοποννήσου (το ψυγείο τοποθετήθηκε και εξυπηρετεί τις ανάγκες του τμήματος του Φαρμακείου της μονάδας μας) τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και εγώ προσωπικά σάς ευχαριστούμε ιδιαίτερα ακόμα μια φορά για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε όλο αυτό το διάστημα, καθώς και την άμεση πάντα ανταπόκριση στα αιτήματα της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας που σχετίζονται ιδιαίτερα με τις προϋποθέσεις διαχείρισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η άριστη συνεργασία μας είναι αυτή που θα μας δώσει τη δύναμη να αντεπεξέλθουμε και να αντιδράσουμε άμεσα για τη λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας».