Εκσυγχρονίζεται η ΔΕΥΑΚ

Εκσυγχρονίζεται η ΔΕΥΑΚ

Ενημερωτικό δελτίο Τύπου της ΔΕΥΑΚ προς τους καταναλωτές: “Προκειμένου να ωφεληθείτε την έκπτωση του 1 ευρώ, κάντε σήμερα εγγραφή στην εφαρμογή E-Bill της ΔΕΥΑ Καλαμάτας, και έπειτα επιλέξτε την Έκδοση Ηλεκτρονικού Λογαριασμού.

Με την κίνηση αυτή η ΔΕΥΑΚ επιθυμεί να βελτιώσει το χρόνο και την ποιότητα εξυπηρέτησης των καταναλωτών της και να εξοικονομήσει ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους ενισχύοντας παράλληλα το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Η εγγραφή στην υπηρεσία e-bill γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΚ στο www.deyakalamatas.gr και είναι αρκετά εύκολη.

Προκειμένου να υπάρξει καλύτερη ενημέρωση για την υπηρεσία, η ΔΕΥΑ Καλαμάτας θα αναλάβει σειρά δράσεων ενημέρωσης, έτσι ώστε να υπάρξει εξοικείωση του πελάτη με τα οφέλη του ηλεκτρονικού λογαριασμού.

Αυτά είναι τα εξής: Δυνατότητα να βλέπετε τους λογαριασμούς σας ηλεκτρονικά. Αυτόματη εμφάνιση των λογαριασμών όλων των ακινήτων που είναι στο όνομά σας. Δωρεάν ενημέρωση με email για την έκδοση των λογαριασμών σας. Ηλεκτρονική εξόφληση των λογαριασμών σας, εύκολα και με ασφάλεια. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 27210-63134 (εργάσιμες ημέρες και ώρες)”. 
Α.Π.