Για αποτέλεσμα σήμερα στο Αιγάλεω η Καλαμάτα

Για αποτέλεσμα σήμερα στο Αιγάλεω η Καλαμάτα

Αποφασισμένη να πάρει βαθμούς ή βαθμό μέσα στο Αιγάλεω είναι σήμερα η ομάδα της Καλαμάτας, που θα βρεθεί στο «Σίτυ» για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Super League 2.

Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 3.30 μ.μ. και θα έχει απ’ ευθείας τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Οι «μελανόλευκοι» έχουν μείνει πίσω βαθμολογικά μετά τις διαδοχικές ισοπαλίες σε Σπάρτη και Ρέθυμνο, αγνοώντας τη χαρά του γκολ για τρία συνεχή παιχνίδια (0-0 είχε λήξει και η αναμέτρηση στη Βοιωτία με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό) και παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας του απογευματινού ματς είναι αναγκασμένοι να υπερβάλουν εαυτό για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Το διακύβευμα και η πρόκληση είναι άλλωστε μεγάλα, καθώς πρόκειται για ένα ντέρμπι κορυφής του Νοτίου Ομίλου, αφού οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην 4η θέση με 24 πόντους, χωρίς να λείπουν και οι φορτίσεις από ιστορικές συναντήσεις των δύο αντιπάλων.

Στα θετικά είναι ότι εκτός από τον τραυματία Μαρκόφσκι, δεν υπάρχουν άλλα ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή, Νίκο Αναστόπουλο, στη διάθεση του οποίου είναι οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Ταΐρης, Λαδάς, Καραχάλιος (τερματοφύλακες), Μαβινγκά, Μπούνας, Τσαγκαλίδης, Μοζέρ, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Λουπάνο (αμυντικοί), Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Σκεντεράι, Ματέους, Παυλίδης, Τάτος (μέσοι), Λουκίνας, Γρίβας, Κόκκορης, Μπόρχες, Φελίπε (επιθετικοί).

Ευχαριστίες σε Πανιώνιο
Η ομάδα της Καλαμάτας παρέμεινε στην Αθήνα μετά την επιστροφή της από την Κρήτη και τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ηρόδοτο και είχε την ευκαιρία να προπονηθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, με τη διοίκηση να ευχαριστεί τη διοίκηση του Πανιωνίου για την παραχώρηση.

Super League 2-Νότιος Όμιλος
Το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων
Έναρξη 3 μ.μ.

Ρόδος-Καλλιθέα (εξ αναβολής 7ης αγωνιστικής)                          

Κηφισιά – Ηρόδοτος (11η αγων.)

Εργοτέλης – Χανιά (11η αγων.)

Αστέρας Βλαχιώτη – Διαγόρας (11η αγων.)

Αιγάλεω – Καλαμάτα (12η αγων.-ώρα έναρξης 15:30)

ΟΦ Ιεράπετρας – Καραϊσκάκης Άρτας (12η αγων.).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Όχι άλλο αίμα ανάμεσα σε οπαδούς!
Με αφορμή το τραγικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη, που συγκλονίζει το πανελλήνιο τα τελευταία 24ωρα, με τον άδικο χαμό ενός πολύ νέου παιδιού, η διοίκηση της ΠΑΕ Καλαμάτα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Όχι άλλο αίμα ανάμεσα σε οπαδούς!

Η ΠΑΕ Καλαμάτα εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την εγκληματική ενέργεια σε βάρος οπαδού του Άρη, που στοίχισε τη ζωή σε ένα 19χρονο νεαρό, που απλά είπε σε…αγνώστους την ομάδα που υποστήριζε!

Ντροπή, αίσχος και πίστη ότι θα βρεθεί ο ένοχος για να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Εκφράζουμε την οδύνη μας για τον άδικο χαμό του Αλκιβιάδη και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην ομάδα του Άρη.

Όχι άλλο αίμα… Φτάνει πια με την οπαδική βία!

Ο καθένας από το πόστο που του αναλογεί, ας αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του!