Καλαμάτα: Για νέα νίκη το Σάββατο με ΑΕΚ Β’ στη Μεσσήνη

Καλαμάτα: Για νέα νίκη το Σάββατο με ΑΕΚ Β’ στη Μεσσήνη

Στην πρεμιέρα του β’ γύρου της Super League 2 (18η αγωνιστική) η ομάδα της Καλαμάτας ετοιμάζεται να υποδεχθεί αυτό το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου την ΑΕΚ Β’.

Με ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη της Τετάρτης επί της Ρόδου που της επέτρεψε να πλησιάσει στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου οι «μελανόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν τις επιτυχίες και στο ντέρμπι με τους νεαρούς «κιτρινόμαυρους», παίρνοντας …ρεβάνς και για την ήττα της πρεμιέρας. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, με τον Γιάννη Μπελά να αναλαμβάνει για δεύτερη φορά όλο το βάρος της προπονητικής ευθύνης ως επικεφαλής του τεχνικού τιμ, μετά την απροσδόκητη αποχώρηση του Νίκου Αναστόπουλου, στις αρχές της εβδομάδας.

Τέλος, ένας νεαρός Σενεγαλέζος επιθετικός βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στην Καλαμάτα και θα έχει την ευκαιρία να δοκιμαστεί λίγο πριν εκπνεύσει την προσεχή Τρίτη 15/2 η προθεσμία των μετεγγραφών της χειμερινής περιόδου.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ Β’ το Σάββατο
Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Καλαμάτα η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ Β θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας (Φραντζή 14) Παρασκευή 09.00 με 16.00 και την ημέρα του αγώνα (Σάββατο) από το εκδοτήριο του γηπέδου. Εξαιτίας των έκτακτων μέτρων που ανακοίνωσε η Ελληνική Κυβέρνηση (η διεξαγωγή των αθλητικών συναντήσεων ανέρχεται στο 10% της χωρητικότητας των γηπέδων), τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι περιορισμένα.

Για την προσέλευση των οπαδών μας στο γήπεδο της Μεσσήνης ισχύουν κανονικά όσα αναφέρονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.