Καλαμάτα – Καλλιθέα στη Μεσσήνη για το σούπερ ντέρμπι κορυφής της Super League 2

Καλαμάτα – Καλλιθέα στη Μεσσήνη για το σούπερ ντέρμπι κορυφής της Super League 2

Παυλίδης:  Όλοι μαζί για τη νίκη!

Μεγάλο ματς σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης, όπου η Καλαμάτα θα υποδεχθεί την Καλλιθέα σε εξ αναβολής συνάντηση (11η αγωνιστική) για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3.30 μ.μ. (θα μεταδοθεί και «ζωντανά» από την ΕΡΤ3 και έχει τεράστιο αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες μοιράζονται (μαζί με το Αιγάλεω) την 2η θέση του Νοτίου Ομίλου με 34 βαθμούς.

Η Μαύρη Θύελλα θα κάνει το παν για να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει ένα πολύτιμο 3ποντο που μετράει για …6ποντο και θα τη φέρει πιο κοντά στην κορυφή (προηγείται με 38 πόντους ο Λεβαδειακός, αλλά με δύο αγώνες περισσότερους).

Το μεσσηνιακό συγκρότημα προέρχεται από σημαντική εκτός έδρας νίκη-ανατροπή με τον Παναθηναϊκό Β’, αλλά έχασε στον Ασπρόπυργο μια πολύτιμη μονάδα, τον Ανδρέα Τάτο, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο.

Ο προπονητής Γιάννης Μπελά δεν υπολογίζει τους επίσης τραυματίες Μαρκόφσκι και Καρούτη, όμως επανέρχεται ο Μπακαγιόκο (εξέτισε μια αγωνιστική για κίτρινες κάρτες).

Βαρόμετρο σε ρόλο …12ου παίκτη θα παίξει ο κόσμος της Καλαμάτας, τον οποίο προσκαλεί εκ μέρους των «μελανόλευκων» ο έμπειρος μέρος Μπάμπης Παυλίδης:

«Αν και βρισκόμαστε στην τρίτη αγωνιστική του Β γύρου, η ομάδα μας αύριο (σ.σ. σήμερα) κλείνει τον πρώτο γύρο υποδεχόμενη την Καλλιθέα. Ένα ματς εκ προοιμίου δύσκολο που όμως μπορούμε και πρέπει να το πάρουμε για να πλησιάσουμε στον πόντο τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό.

Εγώ και οι συμπαίκτες μου καλούμε τον κόσμο της Καλαμάτας να δώσει δυναμικό παρόν στη Μεσσήνη και να είναι για ένα ακόμα ματς ο 12ος παίκτης μας. Όλοι μαζί για τη νίκη.

Πάμε Μαύρη Θύελλα!».
Άπαντες παρόντες για τον αυριανό αγώνα με την Καλλιθέα. Εκτός αποστολής έμειναν μόνο οι τραυματίες Τάτος, Μαρκόφσκι και Καρούτης

Σφυρίζει ο Ανδριανός από την Αχαΐα
Ο Κώστας Ανδριανός από την Αχαΐα, ορίστηκε να «σφυρίξει» τη σημερινή αναμέτρηση στη Μεσσήνη, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Καλαμπόκης-Τσιλικάς (Αιτωλοακαρνανία), 4ος ο Βεργέτης (Αρκαδίας) και παρατηρητής ο Νίκος Σπυράκης (Λακωνίας).

Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει δύο ακόμη εξ αναβολής παιχνίδια που θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ., τα Ρόδος-Επισκοπή και Ζάκυνθος-Εργοτέλης που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής.

-Για την «τακτική» 21η αγωνιστική που θα ακολουθήσει η Καλαμάτα θα υποδεχθεί την προσεχή Κυριακή (2.45 μ.μ.) τον Καραϊσκάκη Άρτας.