Κύπελλο Μεσσηνίας: Προκρίθηκαν Θουρία, Πάμισος , Μάνη και Ανάληψη

Κύπελλο Μεσσηνίας: Προκρίθηκαν Θουρία, Πάμισος , Μάνη και Ανάληψη

Ο Πανθουριακός (1-0 τον Απόλλωνα Καλαμάτας στο Δημοτικό Γήπεδο Μικρομάνης), ο Πάμισος Μεσσήνης (απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Τέλο Άγρα στους Γαργαλιάνους) και η ΑΕ Μάνης (2-1 τον ΑΟ Κυπαρισσίας), είναι οι 3 ομάδες που πήραν χθες τα τρία πρώτα εισιτήρια για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Μεσσηνίας.

Την τετράδα συμπλήρωσε το ΄ίδιο βράδυ ο Ολυμπιακός Ανάληψης, επικρατώντας με 2-0 απέναντι στον ΠΑΣ Ράχης, στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των χθεσινών αγώνων «ρεβάνς» της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας:

Πανθουριακός- Απόλλων Καλαμάτας 1-0

Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων – Πάμισος Μεσσήνης 1-1

ΑΕ Μάνης – ΑΟ Κυπαρισσίας 2-1

Ολυμπιακός Ανάληψης-ΠΑΣ Ράχης 2-0

Μανιάτικη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, η ΑΕΜ 2-1 την Κυπαρισσία
Την εκπληκτική της πορεία συνέχισε η ΑΕ Μάνης με μια μεγάλη πρόκριση απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Με παρακαταθήκη τα εκτός έδρας γκολ του 3-2 στην Τριφυλία, οι Μανιάτες ολοκλήρωσαν χθες το …θαύμα τους και πήραν το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου Μεσσηνίας στο γήπεδο του Κάμπου, επικρατώντας με 2-1. Το σκορ άνοιξε στο 38’ ο Αλεξανδρόπουλος, με το Σκοτζάι να δίνει ελπίδες πρόκρισης στον ΑΟΚ όταν στο 62’ ισοφάρισε σε 1-1. Οι γηπεδούχοι όμως ήθελαν περισσότερη αυτήν την πρόκριση και την πήραν, χάρις στο 2-1 που πέτυχε στο 75΄ο Σπανός.

ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος. Χατζηπαναγιώτης, Μπέρμπερη, Γιαννής, Περιβολάρης, Τζανετέας, Παπαθεοδώρου, Μουστάκας (69’ Δουρούμης), Φετάχου (51’ Σπανός), Αλεξανδρόπουλος, Χελάς (92’ Μέτσο).

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Στεφανάκος, Ζαφείρης, Μιτρόφ, Καπλάνης, Μπουτσικάκης, Μαρκόπουλος, Σκοτζάι (89’ Σπυρόπουλος), Κατσιώλης, Αθανασόπουλος, Αντωνόπουλος, Κωνσταντόπουλος (76’ Παναγιωτόπουλος).

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-0
Με Γεωργιόπουλο «σφράγισε» στο 82’ την πρόκριση στους «4»
Όπως στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι ο Πανθουριακός «λύγισε» τον Απόλλωνα με 1-0 και με συνολικό σκορ 2-0 πήρε την πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Και η χθεσινή συνάντηση φιλοξενήθηκε μάλιστα στο γήπεδο του Ασπροχώματος, αυτή τη φορά με γηπεδούχο την ομάδα της Θουρίας. Το μοναδικό γκολ της ρεβάνς σημείωσε στο 82ο λεπτό ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, ενώ στο πρώτο ματς είχε σκοράρει ο Βασίλης Αθανασόπουλος, ο οποίος όμως ανήκει πλέον στο ρόστερ του ΑΟ Κυπαρισσίας.

Δαιτητές: Καυκάς (Τσοπανάκης-Χρ. Μπουρίκας).

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Γιώργος Καλόμαλος): Κωνσταντακόπουλος (86’ Φαββατάς), Γιαννακόπουλος, Οδεμισιώτης, Λιόλιος, Γεωργιόπουλος (86’ Δημόπουλος), Σαραντόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Στ. Τσουλάκος (83’ Οικονομέας), Κουρούπης, Αρβανίτης (60’ Σταματελόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Τάκης Σακελλαρόπουλος): Γιακουμής, Μπούνας, Ρασιάς, Πανταζής, Γ. Σεντεμέντες, Ι. Σεντεμέντες (60’ Δημητρόπουλος), Κοντογόνης, Καραΐσκος, Σαρδέλης, Κουρεντζής, Β. Τσουλάκος.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ-ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 1-1
«Πράσινη» πρόκριση στο τέλος με Σεντεμέντε μέσα στους Γαργαλιάνους
Την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Μεσσηνίας πανηγύρισε ο Πάμισος χθες μέσα στους Γαργαλιάνους, αποσπώντας ισοπαλία 1-1 από τον Τέλο Άγρα. Η αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις πρωταγωνίστριες της Α’ Τοπικής πήρε δραματικό φινάλε καθώς οι γηπεδούχοι αγκάλιασαν το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά στο 82’ όταν ο Τάσος Τσόπελας άνοιξε το σκορ, όμως 4 λεπτά αργότερα το γκολ του Γιάννη Σεντεμέντε άλλαξε κάτοχο στο …μαγικό χαρτάκι. Οι «Νησιώτες» προκρίθηκαν χάρις στο πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ, καθώς ο πρώτος αγώνας στη Μεσσήνη είχε λήξει ισόπαλος χωρίς σκορ.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Καραχάλιος, Αλεβίζος, Βελησσάρης, Θ. Τσόπελας, Ηλιόπουλος, Χρόνης (46’ Αναστασόπουλος), Μερκούρης (87’ Νικολόπουλος), Λακριντής (73’ Κυρ. Λυμπερόπουλος), Κ. Λυμπερόπουλος, Α. Τσόπελας.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Σεντεμέντες, Νινιός, Ιμεράσι (22’ Ντίσα), Τιμπλαλέξης, Παπαδόπουλος (82’ Ρ. Κανανάι), Βλάχος (71’ Δήμος), Γαλανόπουλος, Δεμπεγιώτης, Μπορχάν.