Με Κωνσταντινόπουλο για τη νίκη σήμερα κόντρα στον Καραϊσκάκη η Καλαμάτα

Με Κωνσταντινόπουλο για τη νίκη σήμερα κόντρα στον Καραϊσκάκη η Καλαμάτα

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον αρχηγό Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος θα είναι στη διάθεση του προπονητή, Γιάννη Μπελά (και του νέου του βοηθού, Γιώργου Μαραντά) για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Το ματς είναι για την 21η αγωνιστική της Super League 2 και θα διεξαχθεί σήμερα στο δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης με ώρα έναρξης τις 2.45 μ.μ., με διαιτητή τον Αλέξανδρο Τσαμούρη και βοηθούς τους Κορώνα και Χρηστάκος (Πειραιά).

Η ηπειρώτικη ομάδα φέρνει ευχάριστες …αναμνήσεις στους «μελανόλευκους», καθώς το 0-1 στην Άρτα είχε σημάνει στο α’ γύρο την αναγέννηση της τοπικής μας ομάδας, μετατρέποντας το κακό ξεκίνημα σε «μάχη» για τον τίτλο.

«Τα νέα είναι ευχάριστα για τον τραυματισμό μου. Η μαγνητική βγήκε καθαρή οπότε δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα και τίθεμαι στη διάθεση του προπονητή. Αφήνουμε πίσω το άτυχο αποτέλεσμα με την Καλλιθέα και δίνουμε ένα ακόμα παιχνίδι στη Μεσσήνη με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Τους πικράναμε την Τετάρτη αλλά πιστεύω την Κυριακή θα κερδίσουμε. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, καλώντας τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών.

Νότιος Όμιλος
21η αγωνιστική (ώρα έναρξης 14:45)

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου

ΑΕΚ Β-Εργοτέλης

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου

Ρόδος-Χανιά (14:30)

Καλαμάτα-Καραϊσκάκης

Κηφισιά-Αστέρας Βλαχιώτη

Επισκοπή-Διαγόρας

Λεβαδειακός-Ζάκυνθος

Ηρόδοτος-ΟΦΙ

Αιγάλεω-Καλλιθέα