Στ. Πέτσας: «Τα έργα της Μεσσηνίας προχωρούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα»

Στ. Πέτσας: «Τα έργα της Μεσσηνίας προχωρούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα»

Σαφή έμφαση στον κυβερνητικό προγραμματισμό σχετικά με μια σειρά έργων που υλοποιούνται είτε βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης σε επίπεδο Μεσσηνίας, έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, με αφορμή την παρουσία του στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για τον εορτασμό της πολιούχου της.

Όπως υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Είναι στο χέρι μας, κυβέρνηση, αυτοδιοίκηση και πολίτες, να υλοποιήσουμε ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Από την πλευρά της κυβέρνησης, αυτά που είχε πει ο πρωθυπουργός στην τελευταία του επίσκεψη, το φθινόπωρο του 2019, προχωρούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Εδώ μιλάμε για τη σύνδεση της Καλαμάτας με τη δυτική Μεσσηνία και, φυσικά, το αεροδρόμιο».

Παράλληλα, ο αν. υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στα τοπικά έργα που έχουν ανατεθεί στο υπουργείο του, υπογραμμίζοντας: «Στηρίζουμε το Δήμο Καλαμάτας με έργα 17,7 εκατ. ευρώ, με έργα που έχουν ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και με 49 εκατ. ευρώ συνολικά τους Δήμους της Μεσσηνίας».

Θέλοντας να υπερθεματίσει τα παραπάνω, ο κ. Πέτσας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτά τα έργα είναι μόνο η αρχή», καθώς μέσα από από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και το Φιλόδημος ΙΙ «τα καλύτερα έρχονται».

Χρ.Μ.