«Ζωντανά» αύριο το Αιγάλεω-Καλαμάτα, «σφυρίζει» ο Ηπειρώτης Κατσικογιάννης

«Ζωντανά» αύριο το Αιγάλεω-Καλαμάτα, «σφυρίζει» ο Ηπειρώτης Κατσικογιάννης

Έξι εξ αναβολής παιχνίδια της Super League 2 έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν αύριο για το Νότιο Όμιλο και ανάμεσά τους η αναμέτρηση Αιγάλεω-Καλαμάτα, που φαίνεται ότι είναι αδύνατον να απαλλαγεί από τα επεισοδιακά βάρη του παρελθόντος.

Από τη μια οπαδοί, απ’ ό,τι φαίνεται, του αττικού συγκροτήματος βανδάλισαν με γκράφιτι το πούλμαν των «μελανόλευκων», κατά την επιστροφή της καλαματιανής αποστολής από την Κρήτη και από την άλλη η ΠΑΕ Αιγάλεω εξέδωσε ανακοίνωση για την επιλογή του Ηπειρώτη διαιτητή Κατσικογιάννη, προκαταλαμβάνοντας καταστάσεις.

Αυτό που χρειάζεται είναι φυσικά οι παίκτες της Μαύρης Θύελλας είναι να παραμείνουν προσηλωμένοι στον αγωνιστικό τους στόχο και την εξασφάλιση ενός θετικού αποτελέσματος στην αυριανή αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 3.30 μ.μ. και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από την ΕΡΤ3.

Νότιος όμιλος
Τετάρτη 2/2/2022, 3 μ.μ.

Ρόδος-Καλλιθέα (7η αγωνιστική)

Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)

Βοηθοί: Κορωνάς, Χρηστάκος (Πειραιά)

Κηφισιά-Ηρόδοτος (11η αγωνιστική)

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Δημόπουλος, Πλακάς (Δυτ. Αττικής)

Εργοτέλης-Χανιά (11η αγωνιστική)

Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου)

Αστέρας Βλαχιώτη-Διαγόρας (11η αγωνιστική)

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Τριαντάφυλλος (Κορίνθου), Γουρνιάς (Ανατ. Αττικής)

Αιγάλεω-Καλαμάτα (12η αγωνιστική – 15:30)

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Δασκαλάκης, Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

ΟΦ Ιεράπετρας-Καραϊσκάκης (12η αγωνιστική)

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Βοηθοί: Ζίρδας (Δράμας), Σταυρόγλου (Αθηνών)

Επιτυχημένη επέμβαση του Μάρκο Μαρκόφσκι
Σε επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης χιαστών στο γόνατο υποβλήθηκε ο υψηλόσωμος Σέρβος επιθετικός της Καλαμάτας, Μάρκο Μαρκόφσκι, ο οποίος είχε τραυματιστεί στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Ηρόδοτο, πριν από μερικές εβδομάδες.

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα και ο Μάρκο Μαρκόφσκι εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στους γιατρούς του Ιατρικού κέντρου Παλαιού Φαλήρου και ειδικότερα στο γιατρό της ομάδας μας Κώστα Δημητρακόπουλο ο οποίος έκανε την εγχείρηση χιαστού στον Μάρκο με απόλυτη επιτυχία.

“Μετράω πλέον αντίστροφα για την επιστροφή μου στα γήπεδα. Όλα πήγαν καλά. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας”, δήλωσε ο Μαρκόφσκι λίγη ώρα μετά την εγχείρηση», αναφέρει η χθεσινή σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ισχύουν τα εισιτήρια με Ρόδο για τον ίδιο αγώνα
Από την άλλη, η ΠΑΕ Καλαμάτα ενημέρωσε χθες : ότι όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για τον αγώνα Καλαμάτα – Ρόδος, που δεν πραγματοποιήθηκε στις 23/1/2022 λόγω κρουσμάτων COVID στην αντίπαλη ομάδα, μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για τον ίδιο αγώνα όταν αυτός πραγματοποιηθεί.