Δυναμικό καλοκαίρι στους ελληνικούς προορισμούς επιδιώκει η Jet2

Δυναμικό καλοκαίρι στους  ελληνικούς προορισμούς επιδιώκει η Jet2

Με πτήσεις από Λονδίνο και Μάντσεστερ για Καλαμάτα

Την πρόθεση να φέρουν περισσότερους τουρίστες από τη Μεγάλη Βρετανία στην Ελλάδα κατά τη φετινή τουριστική σεζόν επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά η αεροπορική εταιρεία Jet2.com και το τουριστικό πρακτορείο (tour operator) Jet2holidays.

Τον περασμένο Οκτώβριο βρέθηκε στη Μεσσηνία ο διευθύνων σύμβουλος των Jet2.com και Jet2holidays, Steve Heapy, και από την Καλαμάτα παρουσίασε τα νέα σχέδια του ταξιδιωτικού κολοσσού, ανακοινώνοντας περισσότερες πτήσεις για Καλαμάτα από το καλοκαίρι του 2022 και ζητώντας περισσότερες κλίνες και ξενοδοχεία για συνεργασία.

Ήδη στις πτήσεις που έχουν ανακοινωθεί από την εταιρεία για το αεροδρόμιο Καλαμάτας περιλαμβάνονται πτήσεις από Λονδίνο και Μάντσεστερ.

Μισό εκατομμύριο θέσεις για την Ελλάδα
Σε παρόμοια εκδήλωση με αυτή της Καλαμάτας που πραγματοποίησε ο βρετανικός όμιλος στο αεροδρόμιο Αθηνών, ο κ. Steve Heapy ανακοίνωσε ότι η αεροπορική εταιρεία προχωρά σε πολύ μεγάλη ενίσχυση του προγράμματος για τη θερινή περίοδο 2022, με τη διάθεση περισσότερων από μισό εκατομμύριο θέσεων στην Ελλάδα σε σύγκριση με τη θερινή περίοδο 2019, αύξηση της τάξης του 86%. Συγκεκριμένα, διαθέτει προς πώληση περισσότερες από 1,1 εκ. θέσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ελλάδα για το καλοκαίρι 2022.

Επιπλέον, ανέφερε ότι τα φιλόδοξα σχέδια της εταιρείας συμπεριλαμβάνουν την έναρξη πτήσεων και πακέτων city break στην Αθήνα για πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι.

Το διευρυμένο πρόγραμμα της Jet2.com και της Jet2holidays περιλαμβάνει πτήσεις από 10 βάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο προς 15 ελληνικούς προορισμούς (Αθήνα, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Κεφαλλονιά, Θεσσαλονίκη, Κω, Καλαμάτα, Λέσβο, Μύκονο, Πρέβεζα, Ρόδο, Σκιάθο, Σαντορίνη και Ζάκυνθο).

Μεγάλο δίκτυο
Συνολικά, η Jet2holidays θα δραστηριοποιηθεί σε περίπου 175 resorts σε 20 ελληνικούς προορισμούς φέτος το καλοκαίρι, με 270 εβδομαδιαία δρομολόγια κατά τις περιόδους αιχμής, παρέχοντας στους πελάτες της εκπληκτική ευελιξία για να απολαύσουν τον ήλιο της Ελλάδας.

Για την επιλογή της διαμονής, η Jet2holidays διαθέτει φιλοξενία σε περισσότερα από 1.100 ξενοδοχεία 2-5 αστέρων και σε 400 βίλες στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι.

Παράλληλα με το γεγονός πως φέρνει περισσότερους ταξιδιώτες αναψυχής από ποτέ στην Ελλάδα, το πολύ μεγάλο αυτό πρόγραμμα πτήσεων παρέχει στους Έλληνες περισσότερες ευκαιρίες από ποτέ να πετάξουν στο Ηνωμένο Βασίλειο με την Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη, βάσει της αξιολόγησης του Trip Advisor (Belfast International, Birmingham, Bristol, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Leeds Bradford, Manchester, Newcastle και London Stansted).

Ο CEO της Jet2.com και της Jet2holidays πρόσθεσε: «Θα φέρουμε στην Ελλάδα περισσότερους πελάτες από ποτέ, με υψηλής ποιότητας πακέτα διακοπών, ενώ καθοριστικό στοιχείο της διαρκούς επιτυχίας μας σε αυτήν την όμορφη χώρα είναι οι εξαιρετικές συνεργασίες που έχουμε με αεροδρόμια, ξενοδόχους, καθώς και με την κυβέρνηση.

Παράλληλα με το γεγονός πως θα φέρουμε περισσότερους ταξιδιώτες για αναψυχή στην Ελλάδα και θα δημιουργήσουμε περισσότερες θέσεις εργασίας μέσω της διευρυμένης ομάδας βραβευμένων “customer helpers”, θα μεταφέρουμε φυσικά και περισσότερους ταξιδιώτες από την Ελλάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αναμένουμε με χαρά ένα εξαιρετικό καλοκαίρι, αλλά και πέραν αυτού, καθώς η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στην καρδιά της διαρκούς ανάπτυξης και της στρατηγικής μας για την επιτυχία».
Β.Β.