Έντεκα συλλήψεις στη Μεσσηνία για κατοχή μικρών ποσοτήτων χασίς και κοκαΐνης

Έντεκα συλλήψεις στη Μεσσηνία για κατοχή  μικρών ποσοτήτων χασίς και κοκαΐνης

Έντεκα άτομα για ναρκωτικά και δέκα για διάφορα άλλα αδικήματα συνελήφθησαν σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία, ενώ παράλληλες επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν και στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έγιναν έλεγχοι συνολικά σε 1.365 άτομα, εκ των οποίων 1.018 ήταν Έλληνες και 347 αλλοδαποί, καθώς και σε 1.035 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν 193 άτομα, από τα οποία 101 ήταν Έλληνες και 92 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 103 άτομα. Επίσης, βεβαιώθηκαν 330 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συλλήψεις στη Μεσσηνία

Στη Μεσσηνία αναλυτικά συνελήφθησαν:

-Έντεκα άτομα για ναρκωτικά και ειδικότερα: Στο Ασπρόχωμα ένας 25χρονος διότι κατείχε κοκαΐνη βάρους 0,2 γραμμαρίων, στην Καλαμάτα ένας 22χρονος κι ένας 27χρονος Έλληνες, ένας 24χρονος Ρουμάνος και ένας 26χρονος Αλβανός διότι κατείχαν 0,8 γραμμάρια χασίς και 1 τσιγαριλίκι, στην Καλαμάτα ένας 21χρονος με 3,5 γραμμάρια χασίς, στην Καλαμάτα ένας 24χρονος με ένα τσιγαριλίκι, στην Αίπεια ένας 55χρονος Ρομά διότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε χασίς βάρους 18 γραμμαρίων και στην ίδια περιοχή ένας 44χρονος με 4 ναρκωτικά δισκία. Τέλος, δύο 19χρονοι στην Καλαμάτα, καθώς κατείχαν χασίς βάρους 8,1 γραμμαρίων και έναν τρίφτη κάνναβης, ενώ ο ένας από τους 19χρονους οδηγούσε μοτοσυκλέτα χωρίς άδεια οδήγησης.

-Ένας 31χρονος στην Καλαμάτα για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, καθώς πωλούσε στο δρόμο υαλοκαθαριστήρες

-Τρία άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

-Έξι αλλοδαποί σε διάφορες περιοχές στη Μεσσηνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους, κατά τόπο, εισαγγελείς.

Της Βίκυς Βετουλάκη