Επιστροφή στις νίκες θέλει σήμερα η Μαύρη Θύελλα

Επιστροφή στις νίκες θέλει σήμερα η Μαύρη Θύελλα

Καλαμάτα-Αστέρας Βλαχιώτη σήμερα στις 3 μ.μ. στη Μεσσήνη

Μια ακόμη εμβόλιμη αγωνιστική (η 23η) σήμερα για τη Super League 2 με την ομάδα της Καλαμάτας να υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. και απέναντι στο λακωνικό συγκρότημα η Μαύρη Θύελλα ψάχνει το …βάλσαμο από την ήττα της Κυριακής στο Ηράκλειο, αλλά και τη …ρεβάνς για την εκτός προγράμματος ήττα στη Σπάρτη για τον 1ο γύρο.

Η τοπική μας ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τους τιμωρημένους Αναστασόπουλος και Κωνσταντινόπουλος, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Σίντνεϊ, Καρούτης και Λαδάς.

Στην 20άδα για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα, συμπεριλήφθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Ταΐρης, Καραχάλιος (τερματοφύλακες), Μαβινγκά, Τσαγκαλίδης, Μοζέρ, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Μπούνας (αμυντικοί), Παπατόλιος, Σκεντεράι, Ματέους, Παυλίδης, Τάτος, Αντεμάι (μέσοι), Λουκίνας, Γρίβας, Κόκκορης, Μπόρχες, Φελίπε (επιθετικοί).

-Το σημερινό παιχνίδι Καλαμάτα-Αστέρας Βλαχιώτης ορίστηκε να «σφυρίξει» ο Περράκης, με βοηθούς τους Φωτόπουλο- Κολλιάκο, όλοι από την ΕΠΣ Αθηνών. 4ος διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά). Παρατηρητής: Μπερσής (Αρκαδίας).

Εισιτήρια από το γήπεδο
Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Καλαμάτα η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη την Τετάρτη (9/3/2022) θα γίνει την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου.  Για την προσέλευση των οπαδών μας στο γήπεδο της Μεσσήνης ισχύουν κανονικά όσα αναφέρονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Βαρόμετρο το γρήγορο γκολ στο Εργοτέλης-Καλαμάτα 2-0
Την περασμένη Κυριακή (22η αγωνιστική) ο Εργοτέλης επικράτησε στο Ηράκλειο με 2-0 σε βάρος της Καλαμάτας, δίνοντας τέλος στο θετικό σερί που είχε προηγηθεί και στοιχίζοντας τη 2η θέση, η οποία «ανήκει» πλέον στην Καλλιθέα, ενώ ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός ξέφυγε στο +6 (με αγώνα περισσότερο). Η προσπάθεια των «μελανόλευκων» να πάρουν κάτι από την Κρήτη υποθηκεύτηκε νωρίς και πιο συγκεκριμένα από το 10ο λεπτό οπότε οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε Κόνρααντ (το υπέδειξε ο διαιτητής κ. Λάμπρου σε μαρκάρισμα του Μπακαγιόκο πάνω στον Σερβιλάκη). Τη νίκη των Κρητικών σφράφισε στο 81′ ο Αλεξάκης με κεφαλιά ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τσέλιος, Σερβιλάκης (73’ Αλεξάκης), Κατσούρι (68’ Πατρινός), Κόλα, Μίκο, Ποζατζίδης, Βουτσάς (78’ Νεράλ), Μπουτσάκης, Άμπι, Κόνρααντ, Χοσάμ (68’Ντουμάνης).

Ταΐρης, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Παπατόλιος (65’ Τάτος), Κωνσταντινόπουλος, Μοζέρ, Ματέους (81’ Μαβινγκά), Αναστασόπουλος (55’ Παυλίδης), Φελίπε (55’ Μπόρχες), Γρίβας (81’ Κόκκορης), Λουκίνας

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι γενικός αρχηγός στη Μαύρη Θύελλα
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε ότι ο Μάρκο Μαρκόφσκι αναλαμβάνει γενικός αρχηγός στη Μαύρη Θύελλα. Ο πολύπειρος επιθετικός, που λόγω της εγχείρησης στον χιαστό δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, δέχτηκε με χαρά την πρόταση του προέδρου κ. Πρασσά και ανέλαβε άμεσα  τα νέα του καθήκοντα, ενώ το καλοκαίρι ο 36χρονος Σέρβος σε συνεννόηση με τον κ. Πρασσά, θα αποφασίσει αν θα επιστρέψει στην ενεργό δράση ή θα παραμείνει στην ομάδα μας σ’ αυτό το πόστο.

Το σημερινό (Τετάρτη 9/3) πρόγραμμα (23η αγωνιστική)
14:00 Ηρόδοτος-Αιγάλεω 2 μ.μ.

3 μ.μ.

Ηρόδοτος – Αιγάλεω

Παναθηναϊκός Β’ – Εργοτέλης

Καλαμάτα – Αστέρας Βλαχιώτη

ΑΕΚ Β’ – Διαγόρας Ρόδου

Κηφισιά – Χανιά

Επισκοπή – Ζάκυνθος

Ρόδος – ΟΦ Ιεράπετρας

Λεβαδειακός – Καλλιθέα

Ρεπό: Καραϊσκάκης Αρτας

Η βαθμολογία
1. Λεβαδειακός                44

2. Καλλιθέα        39

3. Καλαμάτα      38

4. Χανιά               37

5. Κηφισιά          36

6. Αιγάλεω          35

7.. ΑΕΚ Β’             34

8. Εργοτέλης      31

9. Επισκοπή        28

10. Παναθηναϊκός Β’      25

11. ΟΦ Ιεράπετρας         23

12.. Καραϊσκάκης            21

13. Ρόδος            20

14. Διαγόρας Ρόδου       19

15. Αστέρας Βλαχιώτη   18

16. Ηρόδοτος     17

17. Ζάκυνθος                         13       

-Ζάκυνθος, Ρόδος, Παναθηναϊκός Β’, ΑΕΚ Β’, Αιγάλεω, Καλαμάτα και Καλλιθέα έχουν 20 αγώνες, η Ιεράπετρα 19 και οι υπόλοιπες ομάδες 21.

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής

ΟΦ Ιεράπετρας – Λεβαδειακός 0-1

Καραϊσκάκης Αρτας – Παναθηναϊκός Β’ 1-1

Αστέρας Βλαχιώτη – ΑΕΚ Β’ 1-1

Εργοτέλης – Καλαμάτα 2-0

Καλλιθέα – Ηρόδοτος 3-0

Ζάκυνθος – Ρόδος 5-0

Χανιά – Επισκοπή 1-0

Διαγόρας – Κηφισιά 0-2

Ρεπό είχε το Αιγάλεω

-Για την 24η αγωνιστική η Καλαμάτα θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 13/3 από τον Διαγόρα στη Ρόδο.