Φιλιατρά: Ενημέρωση για αποζημιώσεις του νέου δρόμου τη Δευτέρα

Φιλιατρά: Ενημέρωση για αποζημιώσεις του νέου δρόμου τη Δευτέρα

Με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Πελοποννήσου γνωστοποιεί ότι ξεκινά τη διαδικασία για την αποζημίωση των ιδιοκτητών τα ακίνητα των οποίων επηρεάζονται από τις εργασίες στο τμήμα Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου βελτίωσης της εθνικής οδού Κυπαρισσία – Φιλιατρά – Πύλος – Μεθώνη.

Οι θιγόμενοι ιδιοκτήτες, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, θα πρέπει την ερχόμενη Δευτέρα 28 Μαρτίου, στις 10.30 το πρωί, να προσέλθουν στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατρών προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία επίταξης και να υπογράψουν, στη συνέχεια, τις σχετικές αποδείξεις – δηλώσεις που αφορούν στις ιδιοκτησίες τους.

Τα δικαιολογητικά έχουν ως εξής: Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας. Φορολογική ενημερότητα για ποσό αποζημίωσης άνω των 1.500 ευρώ. Ασφαλιστική ενημερότητα για ποσό αποζημίωσης άνω των 3.000 ευρώ. Γνωστοποίηση από το δικαιούχο για τον τραπεζικό λογαριασμό μέσω του οποίου θα αποδοθούν τα χρήματα (προσκόμιση αντιγράφου βιβλιαρίου ή έγγραφο οικείας τράπεζας βεβαίωσης λογαριασμού ΙΒΑΝ, πρώτος δικαιούχος του οποίου πρέπει να είναι ο δικαιούχος αποζημίωσης).

Σε περίπτωση κωλύματος προσέλευσης του δικαιούχου αποζημίωσης, εξουσιοδότηση επικυρωμένη με το γνήσιο της υπογραφής ή πληρεξούσιο για την κατάθεση των δικαιολογητικών και την υπογραφή της Απόδειξης – Δήλωσης Αποδοχής αποζημίωσης των υπό απαλλοτρίωση ακινήτων του.