Καλαμάτα, 25η Μαρτίου 2022: Μια παρέλαση βγαλμένη από τα παλιά

Καλαμάτα, 25η Μαρτίου 2022: Μια παρέλαση βγαλμένη από τα παλιά

Εντυπωσιακή ήταν η σημερινή παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα, αφού με σύμμαχο τον καιρό ο κόσμος που παρέλασε αλλά και παρακολούθησε την παρέλαση θύμιζε εορτασμούς της 25ης Μαρτίου προ πανδημίας.

Στην παρέλαση που ξεκίνησε στις 11 το πρωί, συμμετείχαν μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής, μαθητών και μαθητριών, συλλόγων, Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, μελών του ΕΕΣ, μελών του Σ.Ε.Ο., προσκόπων και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις είχαν ξεκινήσει στις 7 το πρωί όπου ήχησαν οι καμπάνες χαρμόσυνα, ακολούθησε η έπαρση της σημαίας στην πλατεία 23ης Μαρτίου, στις 10:30 έγινε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής, ενώ μετά πραγματοποιήθηκε Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στην πλατεία 23ης Μαρτίου.

Εκπρόσωπος της κυβέρνησης ήταν ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, ενώ παρέστησαν επίσης οι Βουλευτές Ι. Λαμπρόπουλος, Μ. Χρυσομάλλης, Π. Μαντάς και Αλ. Χαρίτσης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθ. Βασιλόπουλος, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και άλλων
τοπικών Φορέων.