Ο Μακεδόνας Αγγελάκης «σφυρίζει» σήμερα το Διαγόρας-Καλαμάτα στη Ρόδο

Ο Μακεδόνας Αγγελάκης «σφυρίζει» σήμερα  το Διαγόρας-Καλαμάτα στη Ρόδο

Στη Ρόδο απέναντι στο Διαγόρα δοκιμάζεται αυτή την Κυριακή η Καλαμάτα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League 2.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 2.45 μ.μ. και ορίστηκε να το διευθύνει ο Μακεδόνας Αγγελάκης, με βοηθούς τους Λάμπρου και Καλλή (Αν. Αττικής), ενώ χρέη 4ου θα κάνει ο Αθηναίος Μπαϊρακτάρης.

Οι «μελανόλευκοι» που προέρχονται από ήττα στο Ηράκλειο και νίκη στη Μεσσήνη επί του Αστέρα Βλαχιώτη, θέλουν να χτίσουν ένα νέο θετικό σερί, παραμένοντας κοντά στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου.

Από το σημερινό ματς στη Ρόδο θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Μαβινγκά και ο τραυματίας Τάτος, ενώ επανέρχονται οι Αναστασόπουλος, Κωνσταντινόπουλος.

Κέρδισε στα χαρτιά το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο ο Βλαχιώτης
Τους 18 βαθμούς, πλησιάζοντας στη ζώνη σωτηρίας, έφτασε ο Αστέρας Βλαχιώτη, μετά την τελεσίδικη απόρριψη από την επιτροπή εφέσεων  της ΕΠΟ, της προσφυγής που είχε κάνει η Ζάκυνθος για επανορισμό του παιχνιδιού στη Σπάρτη. Οι Νησιώτες είχαν επικαλεστεί την κακοκαιρία και δεν είχα μεταβεί στη Λακωνία για τον αγώνα με τον Αστέρα.

Δύο εξ αναβολής παιχνίδια στις 16/3
Η διοργανώτρια όρισε για την Τετάρτη 16.3.2022 (15:00) δύο παιχνίδια του Νοτίου Ομίλου που είχαν αναβληθεί λόγω κορωνοϊού. Ο λόγος για το Ρόδος – ΑΕΚ Β’ (για τη 14η αγωνιστική) και το ΑΠΣ Ζάκυνθος – ΟΦ Ιεράπετρας  ( 17η).

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 12-13/3
24η αγωνιστική
Σάββατο 12 Μαρτίου
Αστέρας Βλαχιώτη-Παναθηναϊκός Β14:00
Χανιά-ΑΕΚ B 14:15

Κυριακή 13 Μαρτίου
Ζάκυνθος-Κηφισιά14:00
14:45
Διαγόρας-Καλαμάτα
Καλλιθέα-Ρόδος
ΟΦ Ιεράπετρας-Επισκοπή
Εργοτέλης-Καραϊσκάκης
-Το Αιγάλεω-Λεβαδειακός αναβλήθηκε λόγω covid-19 στους φιλοξενούμενους.