Στη Δικαιοσύνη καταφεύγει ο δήμαρχος Τριφυλίας

Στη Δικαιοσύνη καταφεύγει ο δήμαρχος Τριφυλίας

Μηνύσεις και αγωγές δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του, κ. Β. Καπερνάρου, καταθέτει ο δήμαρχος Τριφυλίας μετά τις απαντήσεις που έλαβε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και το Πράσινο Ταμείο.

Οι μηνύσεις και αγωγές στρέφονται κατά των κ.κ. Παναγιώτη Κατσίβελα, Ευσταθίου Ανδρινόπουλου, Ιωάννη Κατσούλα, Ιωάννη Αδρακτά, της κας Μαγδαληνής Καμπύλη-Ανδρινοπούλου και του κ. Σαράντου Κουκούμη.

Για το λόγο αυτό απευθύνεται στους δημότες της Τριφυλίας:
Αγαπητοί δημότες,
Αναγκάζομαι για μια ακόμα φορά να επικοινωνήσω μαζί σας για να σας γνωρίσω τον ανίερο πόλεμο που δέχεται η Δημοτική Αρχή από το σύνολο σχεδόν των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων του Δήμου μας.
Στόχος τους είναι η με κάθε τρόπο παρεμπόδιση της λειτουργίας του Δήμου μας, χρησιμοποιώντας κάθε αθέμιτο μέσο.
Μέχρι τώρα χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να πετύχουν τους σκοπούς τους καταδεικνύοντας ότι δεν τους ενδιαφέρει η πρόοδος του Δήμου, αλλά η εμμονή τους να παραμένουν στην εσωστρέφειά τους, εμποδίζοντας την εκτέλεση των έργων.
Χρησιμοποιούν ένα στρεβλό νόμο που έδωσε στο Δήμαρχο του 70% τη μειοψηφία στο Δ.Σ. για να παρεμποδίσουν με σκόπιμες ελλείψεις απαρτίας, καθυστερώντας το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό, προκειμένου να λιμνάζουν τα πάντα.
Είδαμε σε αυτό το Δ.Σ. αρχηγούς παρατάξεων που δεν αντάλλαζαν μια τυπική καλημέρα, να βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία φθάνοντας στο πρωτάκουστο σημείο για την τοπική αυτοδιοίκηση να μηνύουν το Δήμαρχο, τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου, ο οποίος κατέχει πολιτική θέση, όπως ένας εκ των μηνυτών κατά την προσφιλή του τακτική (κος Κατσίβελας).
Κύριοι της αντιπολίτευσης, όλα αυτά τα κάνετε για να στερήσετε από τους πολίτες της Τριφυλίας την ανάπτυξη και την πρόοδο.
Η Τριφυλία κατά τη θητεία σας ως Δημοτική Αρχή, γνώρισε την εγκατάλειψη και την οπισθοδρόμηση. Μη συνεχίζετε ως αντιπολίτευση. Αφήστε τους πολίτες να δουν μια ανάπτυξη που εσείς τους στερήσατε. Βγείτε από το γυάλινο κλουβί και αφουγκραστείτε την κοινωνία.
Σας γνωρίζουμε ότι όσο και να προσπαθείτε, θα προχωρήσουμε μπροστά. Όσα υποσχεθήκαμε, τα προχωράμε με εντιμότητα, θάρρος και αποτελεσματικότητα.
Λυπάμαι ειλικρινά που αναγκάζομαι να καταφύγω στη Δικαιοσύνη για να προστατέψω την αξιοπρέπειά μου, την υπόληψή μου και την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Η όμορφη Τριφυλία αξίζει και της οφείλουμε πολλά.
Σε αυτή την κατεύθυνση κινούμεθα εγώ και οι συνεργάτες μου. Κανένα εμπόδιο ή αγκυλωμένη αντίληψη δε θα μας σταματήσει.

Κυπαρισσία, 30/03/2022
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ