Τα λέγαμε για τη συναυλία!

Τα λέγαμε για τη συναυλία!

Όταν ανακοινώθηκε η συναυλία του Δήμου Καλαμάτας για τις αποκριές στην πλατεία της πόλης μας, γράφαμε ότι με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα και όσα προβλέπονται σε σχετική ΚΥΑ, δεν επιτρέπεται να πραγματοποιηθεί τέτοια εκδήλωση σε ανοικτό χώρο. Τότε πολλοί «έπεσαν» να μας φάνε, ότι δεν ξέρουμε τι γράφουμε.

Χθες ο Δήμος Καλαμάτας και επίσημα ανακοίνωσε ότι λόγω των ισχύοντων υγειονομικών μέτρων δεν επιτρέπεται η πραγματοποίηση της συναυλίας των «Onirama» σε ανοικτό χώρο, εξ αυτού δε του λόγου θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Χορού με ό,τι κανονισμούς και περιορισμούς ισχύουν.

Χαρακτηριστικά, ο Δήμος στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Η αλλαγή του τόπου διεξαγωγής της συναυλίας, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για την κεντρική πλατεία της πόλης, κρίθηκε αναγκαία καθώς δεν υπήρξε τροποποίηση της σχετικής ΚΥΑ ως προς τη διεξαγωγή των υπαίθριων αποκριάτικων εκδηλώσεων».

Η ΚΥΑ βέβαια, είχε βγει πριν ανακοινωθεί η πραγματοποίηση της συναυλίας στην πλατεία.

Να σημειωθεί πάντως, ότι τη συναυλία στο Μέγαρο Χορού θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν μόνο όσοι διαθέτουν πιστοποιητικά εμβολιασμών και νόσησης, ενώ θα πρέπει απαραίτητα προηγουμένως να έχουν προμηθευτεί δελτίο ελευθέρας εισόδου, τα οποία θα διανέμονται στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας αύριο, Κυριακή από τις 10.00 το πρωί. Κάθε άτομο μπορεί να λαμβάνει δύο δελτία και θα τηρηθεί σειρά προσέλευσης, μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων.

Εννοείται, ότι είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από κάθε θεατή, κατά την είσοδο, την έξοδο και καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Αυτά…

Β.Β.