35χρονος διακινούσε χασίς στην ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας

35χρονος διακινούσε χασίς  στην ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας

Για διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας συνελήφθη ένας 35χρονος στα Φιλιατρά και στην κατοχή του βρέθηκαν 10 ανισοβαρείς ποσότητες χασίς, ενώ συνελήφθη κι ένας 43χρονος που, σύμφωνα με την κατηγορία, είχε αγοράσει ναρκωτικά από τον πρώτο.

Ειδικότερα, έπειτα από έρευνα και αξιολόγηση στοιχείων που προέκυψαν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος, πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης έρευνα στο σπίτι του 35χρονου στα Φιλιατρά.

Δέκα συσκευασίες
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 85,46 γραμμαρίων σε δέκα συσκευασίες, μια ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη κι ένας 43χρονος, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, βάρους 1,2 γραμμαρίων, την οποία, όπως προέκυψε, είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από τον 35χρονο έναντι χρηματικού ποσού.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Αστυνομία περιλαμβάνει ακόμα 12 άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί με τα πλήρη στοιχεία τους, ενώ έχουν προκύψει στοιχεία ότι προμηθεύονταν ναρκωτικά από τον 35χρονο.

Όπως εκτιμά η Αστυνομία, από τον συλληφθέντα προμηθεύονταν ναρκωτικά τοξικομανείς από διάφορες περιοχές της Τριφυλίας.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ακολούθως στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Της Βίκυς Βετουλάκη