Αν μη τι άλλο, παιδική χαρά…

Αν μη τι άλλο, παιδική χαρά…

Προς έκπληξη πολλών, αυτή είναι η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το τελευταίο διάστημα η παιδική χαρά «Σχοινιά», επί της οδού Νέδοντος, στο κέντρο της Καλαμάτας.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η εν λόγω παιδική χαρά εντάσσεται στο έργο ανάπλασης μεταξύ των οδών Καπετάν Κρόμπα, Πολυβίου, Αναπλιώτη και Σφακτηρίας, με αποτέλεσμα η μόνη «ανάπλαση» που έχει τρέξει τους τελευταίους μήνες σε αυτή να είναι ελάχιστη και με επικίνδυνο αντίκτυπο. Ειδικότερα, πριν από αρκετό καιρό είδαμε να παρεμβαίνει συνεργείο του Δήμου αφαιρώντας τα παιχνίδια από το εσωτερικό, αλλά και τοποθετώντας το συγκεκριμένο κιγκλίδωμα, το οποίο, απ’ ό,τι φαίνεται, είναι ακατάλληλο. Κι αυτό, γιατί τα μικρά παιδιά που συνεχίζουν να παίζουν εκεί, είναι αρκετά.

Σε όλη αυτή την εικόνα, αν προσθέσει κανείς τα δεκάδες γυάλινα σπασμένα μπουκάλια, τους όπως-όπως πεταμένους τσιμεντόλιθους και τους σωλήνες ύδρευσης που προεξέχουν, μόλις λίγα μέτρα μακριά από τις κούνιες, τότε είναι αυτονόητο ότι ο Δήμος οφείλει να κλείσει τη συγκεκριμένη παιδική χαρά μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάπλασή της.

Χρ.Μ.