Ανακοίνωση παραίτησης της Ρόδου από τον αγώνα με Καλαμάτα

Ανακοίνωση παραίτησης της Ρόδου από τον αγώνα με Καλαμάτα

Την πρόθεσή της να μην κατέβει να αγωνιστεί στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με την Καλαμάτα, γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Super League 2 και έχει οριστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 17/4/2022 στη γήπεδο της Ρόδου.

Ωστόσο, εφ’ όσον δεν υπάρξει ματαίωση του αγώνα από την διοργανώτρια, κατόπιν έγκαιρης επίσημης παραίτησης των γηπεδούχων, η ομάδα της Καλαμάτας είναι υποχρεωμένη να παρουσιαστεί στη σέντρα την προκαθορισμένη ώρα.

Η ανακοίνωση που “ανέβηκε” στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Ρόδου στο Facebook έχει ως εξής:
”Συναισθανόμενοι την ευθύνη που έχουμε απέναντι στην ομάδα και τον φίλαθλο κόσμο της, επειδή πρωτίστως για όλους μας προτεραιότητα έχει η υγεία των ποδοσφαιριστών, λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών εδώ και τρεις μήνες, με τραυματιες τεσσερις παικτες, αναγκαζόμαστε αύριο να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε στο αγώνα με την ομάδα της Καλαμάτας.

Έχοντας την διακοπή του πρωταθλήματος και των αγωνιστικών υποχρεώσεων για δέκα ημέρες κατά την περίοδο του Πάσχα, ευελπιστούμε ότι θα είμαστε έτοιμοι από τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών μας, ώστε να επανέλθουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια που απομένουν”.