Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ αυτή την εβδομάδα στο Δήμο Μεσσήνης

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ αυτή την εβδομάδα στο Δήμο Μεσσήνης

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει αυτή την εβδομάδα ο Δήμος Μεσσήνης, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στο πλαίσιο των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή θα γίνει τη Μεγάλη Τρίτη 19 και τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου, στο Δημαρχείο Μεσσήνης, από τις 8.00 το πρωί έως τις 3.00 μετά το μεσημέρι.

Τα είδη που θα διανεμηθούν στις οικογένειες είναι: είδη παντοπωλείου (ελαιόλαδο, φακές, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, κονσέρβες, φασόλια), είδη μαναβικής (κρεμμύδια, πατάτες, λεμόνια), κρέατα (χοιρινό, μοσχάρι), καθαριστικά (σκόνη πλυντηρίου, χλωρίνη) κ.λπ.

Οι δε ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με sms για την ημέρα διανομής, η οποία και θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΤΕΒΑ και για το λόγο αυτό οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ τόσο του δικαιούχου όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δε δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή ΚΕΠ) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Κατά τη διανομή είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας και η τήρηση αποστάσεων, σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις περί προστασίας από την covid-19.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, τηλ. 27223-60150.