Νύχτα αποκαλύψεων στο «Τούνελ» για τη σύγχρονη «Μήδεια»

Νύχτα αποκαλύψεων στο «Τούνελ» για τη σύγχρονη «Μήδεια»

Αποκαλυπτικές μαρτυρίες και ντοκουμέντα για το πρωτοφανές έγκλημα της Πάτρας, έφερε στο φως το «Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής 1 Απριλίου καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό.

Η Τζωρτζίνα τελικά «μίλησε» μέσα από τον τάφο της. «Έδειξε» για δολοφόνο της την ίδια της τη «μάνα» και «ζητά» δικαίωση και για τις δύο αδελφούλες της.

Η φονική ουσία κεταμίνη που φέρεται να της χορήγησε η γυναίκα που την έφερε στον κόσμο, μπορούσε να σκοτώσει ακόμα και ελέφαντα, όπως λένε χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί.

Μάρτυρας αποκάλυψε στην εκπομπή πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζί με την Τζωρτζίνα, έθαψε και το τάμπλετ της. Το γεγονός επιβεβαιώθηκε και από τους υπεύθυνους του γραφείου τελετών. Ενημερώθηκαν αμέσως οι Αρχές για έρευνα μήπως η «ταφή» του τάμπλετ δεν ήταν τυχαία και εκεί μέσα ίσως κρύβονται σοβαρά στοιχεία.

Αναστάτωση προκάλεσε στο πλατό της εκπομπής ένα υβριστικό μήνυμα μέσω Twitter στην Αγγελική Νικολούλη. Φαινόταν να το υπογράφει η αδελφή της κατηγορούμενης, Δήμητρα Πισπιρίγκου.

«Ό,τι και να ψάχνετε εκεί στο #fosstotounel δεν θα βρείτε τίποτα. Νικολούλη ψόφα», έγραφε. Όταν το προφίλ απενεργοποιήθηκε, η ίδια επικοινώνησε με την εκπομπή και αρνήθηκε ότι ήταν δικό της.

Στην κουβέντα που είχε με την Αγγελική Νικολούλη, τόνισε πως δεν δέχεται με τίποτα πως η αδελφή της διέπραξε αυτό το έγκλημα.

«Δηλαδή τι πιστεύεις; Ότι οι γιατροί χορήγησαν την φονική ουσία στην Τζωρτζίνα;», τη ρώτησε η δημοσιογράφος για να απαντήσει ότι η ίδια θα κάνει τη δική της έρευνα για να βρει την αλήθεια.

Η μητέρα της που βρισκόταν δίπλα της φώναζε να ερευνηθεί το περιβάλλον του «κυρίου Δασκαλάκη», όπως ανέφερε τον σύζυγο της κόρης της.

Ηχητικό ντοκουμέντο με τη «μάνα» μετά την πρώτη απόπειρα…
Το «Τούνελ» έφερε στο φως ένα σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο της ίδιας της «μητέρας» μέσα από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο, πριν η Τζωρτζίνα πάθει την ανακοπή που την άφησε παράλυτη.

Τα όσα ακούγονται, προκαλούν ανατριχίλα και δείχνουν την προσπάθεια της για άλλοθι λίγο μετά την πρώτη απόπειρα κατά της κόρης της.

Επικοινωνεί με τις φίλες της και λέει στην αρχή θλιμμένα:

«Μόλις πήγαμε να φύγουμε. Έκανε μία κρίση πάλι με εμετό, βήχει και την κράτησαν μέσα για να την ψάξουν κι άλλο».

Στο πίσω μέρος ακούγεται ο ήχος του μόνιτορ που παρακολουθούσε τους παλμούς της καρδιάς του άτυχου παιδιού μετά την πρώτη κρίση μέσα στο νοσοκομείο.

Συνεχίζει το «θέατρο» αυτή τη φορά εξαγριωμένη:

«Αυτοί δεν ξέρουν τι ψάχνουν (οι γιατροί). Έρχονται και με κοιτάνε με ένα ηλίθιο βλέμμα, σαν αυτό της αγελάδας. Το παιδί πάνιασε και σηκώθηκε μέσα στον ύπνο του από βήχα και μου φώναζε “μαμά δεν μπορώ, δεν μπορώ να ανασάνω” και να είναι κάτασπρο και να λέω έμεινε το παιδί. Κοίτα κακό που με έχει βρει εδώ μέσα με δαύτους».

Τα ηχητικά αυτά ντοκουμέντα δεν σβήστηκαν και τα παρουσίασε το «Τούνελ».

Δείτε τη συνέχεια εδώ