Η Αγγελική Νικολούλη για την εξαφάνιση του 57χρονου στη Σπηλιά Μεσσηνίας

Η Αγγελική Νικολούλη για την εξαφάνιση του 57χρονου στη Σπηλιά Μεσσηνίας

Μια εξαφάνιση «μυστήριο» έχει σημάνει συναγερμό στην Μεσσηνία.

Ο  Λεωνίδας Ζαχάριος 57 χρόνων από τη Σπηλιά, άφησε το αυτοκίνητο του κοντά στο σπίτι του με όλα τα προσωπικά του αντικείμενα και εξαφανίστηκε. Ήταν μεσημέρι Παρασκευής 24 Νοεμβρίου και από τότε δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του, παρά την οργανωμένη και μεγάλη έρευνα.

Το πρωινό εκείνης της μέρας έκανε όλες του τις δουλειές και πήγε με το αυτοκίνητό του στα κτήματα όπως συνήθιζε.

Γύρω στη μια το μεσημέρι, συγχωριανός του τον συνάντησε στο δρόμο της επιστροφής για το σπίτι και συνομίλησαν για τις αγροτικές εργασίες.

Τις τελευταίες ημέρες, περνούσε μια περίοδο στρες και φόβου, γιατί έπρεπε να κάνει ένα χειρουργείο ρουτίνας και να ασχοληθεί και με τις ελιές του.

Η κάμερα του «Τούνελ» κατέγραψε τις έρευνες των Πυροσβεστών στην περιοχή γύρω από τη Σπηλιά. Έψαχναν να βρουν ίχνη του Λεωνίδα και στα πιο απίθανα σημεία, σε πηγάδια , ακόμη και σε ερημικά σπίτια.

Ανήσυχη μίλησε στο «Τούνελ» η αδερφή του αγνοούμενου.

«Η τελευταία μας επικοινωνία ήταν την Πέμπτη στις δυο και μισή, την ώρα που εγώ έφευγα να πάω στη δουλειά. Μου εκδήλωσε ότι έχει ανησυχίες. Δεν ήθελε να φύγει μακριά για να κάνει μια επέμβαση ρουτίνας. Έχουμε δυο ηλικιωμένους τους γονείς μας, οπότε κάποιος έπρεπε να φροντίζει την περιποίησή τους την καθημερινή και είπαμε, αφού δουλεύω και εγώ στο νοσοκομείο, θα την κάνουμε εδώ. Φοβήθηκε, αγχώθηκε μήπως έχει και κάτι άλλο και δεν του το λέμε. Όλο αυτό του δημιούργησε έναν πανικό, έναν προβληματισμό…», λέει η αδερφή του.

«Τον ψάχνουμε μέχρι και σε σπηλιες»

 «Βρήκα το αυτοκίνητο του και είχε στο ντουλαπάκι το κινητό, τα κλειδιά και την ταυτότητά του. Τελευταία φορά που τον είδαν οι γονείς μου ήταν το πρωί στις 10 η ώρα».

Η αδερφή του μίλησε για την παρουσία μιας γυναίκας στη ζωή του.

«Είχε με μια κοπέλα σχέση και την πήρα τηλέφωνο αλλά δεν μου το σήκωσε. Να πέρασε να τον πήρε και να της είπε “θέλω να μείνω λίγες ημέρες σπίτι σου;», αναρωτιέται η αδερφή του ευαίσθητου άνδρα, στηρίζοντας την ελπίδα της για την ανεύρεσή του στην άγνωστη κοπέλα…

Τελικά η γυναίκα επικοινώνησε μαζί της και δεν γνώριζε το παραμικρό για την εξαφάνισή του.

«Δεν μπορώ να φανταστώ που αλλού να τον ψάξουμε…», λέει συγκινημένη.

Για την εξαφάνισή του έχει σημάνει Silver Alert
anikolouli.gr