«Πάμε μαζί για ένα νέο Δήμο Πύλου-Νέστορος. Το παλιό το αφήνουμε πίσω»

«Πάμε μαζί για ένα νέο Δήμο Πύλου-Νέστορος. Το παλιό το αφήνουμε πίσω»

Με φθαρμένα υλικά δε θα υπάρξει ποτέ αλλαγή και αναγέννηση. Οι άνθρωποι που τρεις τετραετίες τώρα βρίσκονται στο τιμόνι του Δήμου μας, εναλλασσόμενοι σε πόστα και αρμοδιότητες, είναι λογικό να ανησυχούν και να τρομοκρατούνται με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας και της καθόδου μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι πολίτες του Δήμου Πύλου-Νέστορος είναι αποφασισμένοι πλέον να διαγράψουν τους σωτήρες του παρελθόντος. Που προφανώς κινούμενοι και κλεισμένοι μέσα στο μικρόκοσμό τους, εδώ και μία τουλάχιστον δεκαετία θέλουν να συνεχίσουν να έχουν ρόλο στον τόπο μας.

Σας είδαμε, σας δοκιμάσαμε και κρίνουμε πλέον τα θαυμαστά σας έργα. Μία βόλτα από τη μια άκρη του Δήμου μας έως την άλλη καταδεικνύει την εγκατάλειψη και το μαρασμό. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Η πρόσκλησή μου για τη μεγάλη αλλαγή στον Δήμο Πύλου-Νέστορος έχει αγκαλιαστεί από τους συνδημότες μου και η απάντηση θα δοθεί. Η εντιμότητα, η διαφάνεια, η γνώση, η αξιοκρατία και η προσπάθεια θα είναι το βασικό γνώρισμα στις κινήσεις μας.

Για να βγάλουμε το Δήμο Πύλου-Νέστορος στην νέα εποχή. Να μπορεί ο δήμαρχος να κοιτάζει με περηφάνια τους δημότες του. Με γνωρίζετε όλοι. Ξέρετε και την ιστορία της οικογένειάς μου. Σας εγγυώμαι και σας υπόσχομαι ότι θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου για το καλό όλων των πόλεων και των χωριών του Δήμου μας. Δε θα σας απογοητεύσω. Δε θα μοιάσω, σας βεβαιώνω, σε κανέναν από όλους αυτούς που χρόνια τώρα σας υποκλέπτουν την ψήφο.

Η πρόσκλησή μου αφορά όλους. Πάμε μαζί για ένα νέο Δήμο Πύλου-Νέστορος. Το παλιό το αφήνουμε πίσω. Έρχεται η νέα εποχή και δεν τη σταματά τίποτα.

Του Λεωνίδα Φιλιππόπουλου

Υποψήφιου δημάρχου Πύλου-Νέστορος