Πανελληνιονίκης η Σταυριάννα Σταθοπούλου του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας και του Μεσσηνιακού

Πανελληνιονίκης η Σταυριάννα Σταθοπούλου του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας και του Μεσσηνιακού

Την 3η θέση στον ακοντισμό κατέλαβε χθες  η μαθήτρια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας και αθλήτρια του Μεσσηνιακού Γ.Σ., Σταυριάννα Σταθοπούλου, στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων Ελλάδας- Κύπρου, που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο Βόλο.

Η Καλαματιανή ακοντίστρια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ρίχνοντας το ακόντιο στα 43.80μ, πετυχαίνοντας νέο ατομικό ρεκόρ, καθώς βελτίωσε κατά τα 3 ολόκληρα μέτρα την προηγούμενη επίδοσή της, την οποία είχε μάλιστα σημειώσει μόλις την περασμένη Παρασκευή στην προκριματική φάση στην Πάτρα, απ’ όπου και πήρε την πρόκριση για τα τελικά.

Το επίσης αξιοσημείωτο είναι ότι με τη χθεσινή επίδοση, που της χάρισε και το χάλκινο μετάλλιο, βελτίωσε συνολικά κατά 5 μέτρα το ρεκόρ της από την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Αυτό καταδεικνύει την άρτια προπονητική δουλειά που κάνει η Σταυριάννα μαζί με τον προπονητή της στον ΜΓΣ, Γιάννη Καλυβιώτη, ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και δικαιωμένος από την εμφάνιση της αθλήτριας του.

Πλέον, η Σταυριάννα επιστρέφει στην Καλαμάτα, έχοντας παράλληλα στο μυαλό και τις μαθητικές της υποχρεώσεις, καθώς πηγαίνει στην 3η Λυκείου και δίνει πανελλήνιες, γεγονός που κάνει την σημερινή επιτυχία ακόμη πιο σημαντική καθώς ο προπονητικός χρόνος είναι περιορισμένος.

Όταν με το καλό ολοκληρώσει τις μαθητικές της υποχρεώσεις, δίνει ραντεβού για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του καλοκαιριού, τόσο στην κατηγορία της όσο και στην κατηγορία Ανδρών- Γυναικών, όπου και θα λάβει μέρος.

Ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος την συγχαίρει και είναι περήφανος για αυτήν.