Πάρτι με γκολ στο εντός έδρας φινάλε της Καλαμάτας, 5-0 την Επισκοπή

Πάρτι με γκολ στο εντός έδρας φινάλε της Καλαμάτας, 5-0 την Επισκοπή

Σε …πάρτι με γκολ εξελίχθηκε ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας για την ομάδα της Καλαμάτας, η οποία επικράτησε σήμερα στο Στάδιο της Παραλίας με 5-0 απέναντι στην Επισκοπή, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Super League 2.

Η …καλή μέρα φάνηκε από το πρωί, καθώς η Μαύρη Θύελλα άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μπόρχες, με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει ένα ακόμη γκολ στο α’ ημίχρονο και τον Φελίπε να ανεβάζει το δείκτη στο 3-0 στις καθυστερήσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στον Λουκίνα, ο οποίος με δύο ακόμη τέρματα, διαμόρφωσε το τελικό 5-0, φτάνοντας παράλληλα τα 18 προσωπικά, με τα οποία διατηρείται στην κορυφή των σκόρερ του Νοτίου Ομίλου.

Το έργο της καλαματιανής ομάδας διευκόλυναν τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η κρητική ομάδα, η οποία παρατάχθηκε με μόνους αναπληρωματικούς παίκτες δύο τερματοφύλακες, ενώ εκτός αποστολής ήταν και ο Φιλιατρινός επιθετικός Αντώνης Σταθόπουλος. Επιπλέον αγωνίστηκε με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά, αφού στο 88’ αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο Τσάβος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Μπελά): Ταΐρης (75’ Καραχάλιος), Λουπάνο, Μοζέρ (80’ Μπούνας), Τσελεπίδης, Κωνσταντινόπουλος, Ματέους (80’ Καρούτης), Γρίβας (69’ Σκεντεράι), Μπόρχες (69’ Τσαγκαλίδης), Φελίπε, Λουκίνας, Παυλίδης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Καλογεράκης (82’ Καλαντζής), Ανδρικόπουλος, Τασιούλης, Τσάβος, Πολυχρόνης, Τριντάντε, Σουμπασάκης, Κουκούλης, Νοικοκυράκης, Σκόνδρας, Νταρζίσιο.

Και μαθηματικά πρωταθλητής ο Λεβαδειακός, «παίζεται» μια θέση υποβιβασμού
Με το 3ποντο απέναντι στην ομάδα του Ρεθύμνου, η Καλαμάτα έφτασε τους 58 βαθμούς σε 31 αγώνες και θα κάνει φινάλε την Πρωτομαγιά στην Κηφισιά. Ο Όμιλος έχει όμως ήδη πρωταθλητή, με το Λεβαδειακό να σφραγίζει και μαθηματικά την πρωτιά, με τη νίκη του μέσα στην Άρτα και το «στραβοπάτημα» της 2ης Καλλιθέας στη Ρόδο (στο Βόρειο Όμιλο η Βέροια είχε ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο).

Εκκρεμότητα υπάρχει, αντίθετα, στη «μάχη» παραμονής, όπου Ηρόδοτος, Αστέρας Βλαχιώτη, Ιεράπετρα και Διαγόρας θα παλέψουν στο φινάλε για να αποφύγουν τη μοίρα που έχουν αποδεχθεί ήδη Ζάκυνθος, Ρόδος και Καραϊσκάκης Άρτας, επιστρέφοντας στη Γ’ Εθνική. Σημειώνεται ότι οι δεύτερες ομάδες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού συμμετέχουν ουσιαστικά εκτός συναγωνισμού (δεν προβιβάζονται και δεν υποβιβάζονται).

Νότιος Όμιλος
Τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής

Καραϊσκάκης-Λεβαδειακός 0-3

Διαγόρας-Καλλιθέα 0-0

Χανιά-ΟΦ Ιεράπετρας 2-0

Αστέρας Βλαχιώτη-Αιγάλεω 2-1

Εργοτέλης-Ηρόδοτος 0-1

Καλαμάτα-Επισκοπή 5-0

ΑΕΚ Β-Κηφισιά 2-2

Παναθηναϊκός Β’-Ρόδος 3-0 χ.α.

Ρεπό: Ζάκυνθος

Η βαθμολογία
1. Λεβαδειακός 69

————————————————-

2. Καλλιθέα 62

3. Καλαμάτα 58

4. Χανιά 55

5. ΑΕΚ Β’ 52

6. Κηφισιά 50

7. Αιγάλεω 46

8. Επισκοπή 45

9. Εργοτέλης 40

10. Αστέρας Βλαχιώτη 35

11. ΟΦ Ιεράπετρας 34

12. Παναθηναϊκός Β’ 34

13. Ηρόδοτος 34

———————————————–

14. Διαγόρας 33

15. ΑΕ Καραϊσκάκης 29

16. Ρόδος 15

17. Ζάκυνθος 12

– Καλαμάτα και Ρόδος έχουν ένα μηδενισμό και -3 βαθμούς

– Η Ρόδος έχει -8 βαθμούς

-Η ΑΕΚ Β’ έχει έναν αγώνα περισσότερο

Η τελευταία αγωνιστική
Κυριακή 1 Μαΐου, 14:45

Κηφισιά – Καλαμάτα

Επισκοπή – Παναθηναϊκός Β’

Ρόδος – Καραϊσκάκης Άρτας

Λεβαδειακός – Εργοτέλης

Ηρόδοτος – Αστέρας Βλαχιώτης

Αιγάλεω – Διαγόρας

Καλλιθέα – Χανιά

 ΟΦ Ιεράπετρας – ΑΠΣ Ζάκυνθος

Ρεπό: ΑΕΚ Β’