Σακοράφα από Καλαμάτα: Οι αθλητές υψηλού επιπέδου παράδειγμα μίμησης για τους αθλητές της Μεσσηνίας

Σακοράφα από Καλαμάτα: Οι αθλητές υψηλού επιπέδου παράδειγμα μίμησης για τους αθλητές της Μεσσηνίας

Στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας, όπου δεκάδες σπουδαίοι αθλητές πραγματοποιούν την αγωνιστική τους προετοιμασία, βρέθηκε χθες το απόγευμα η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Όπως ανέφερε η ίδια σε δηλώσεις της, οι αθλητές υψηλού επιπέδου του ελληνικού στίβου που πραγματοποιούν τις τελευταίες εβδομάδες την προετοιμασία τους από την Καλαμάτα γίνονται παράδειγμα προ μίμηση για τους αθλητές της τοπικής κοινωνίας, καθώς προπονούνται μαζί τους στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Λίγο αργότερα, παίρνοντας το λόγο ο κ. Γιώργος Πομάσκι με την ιδιότητα του προπονητή του Μίλτου Τεντόγλου και άλλων κορυφαίων αθλητών, έκανε λόγο για μια πόλη αρκετά φιλόξενη, καθώς όλοι οι αρμόδιοι αυτοδιοικητικοί φορείς «αγκάλιασαν» την προσπάθεια των αθλητών να προετοιμαστούν στην Καλαμάτα για τους μεγάλους αγώνες του καλοκαιριού. Κλείνοντας ο κ. Πομάσκι ανέφερε τη δέσμευση που έλαβε από το δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, λέγοντας ότι εάν οι συνθήκες είναι κατάλληλες για αλλαγή του ταρτάν πέριξ του γηπέδου, τότε θα είναι μια πολύ καλή κίνηση προκειμένου να γίνει η αρχή και για τη χειμερινή προετοιμασία των αθλητών στην πόλη.

Χρ.Μ.