Σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου: Η ομάδα του 6ου ΓΕΛ Καλαμάτας κατέκτησε τον τίτλο…

Σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου: Η ομάδα του 6ου ΓΕΛ Καλαμάτας κατέκτησε τον τίτλο…

Την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Λυκείων Μεσσηνίας κατέκτησε η ομάδα του 6ου ΓΕΛ Καλαμάτας καθώς νίκησε με 3-2 την ομάδα του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας στο μεγάλο τελικό που διεξήχθη χθες το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.

Έτσι, η ομάδα του 6ου ΓΕΛ Καλαμάτας θα συμμετάσχει στη β΄ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Λυκείων.

Τα γκολ της ομάδας του 6ου ΓΕΛ Καλαμάτας σημείωσαν οι Φώτης Μπάμπης, Άλεν Λούτα και Λούντι Βράπη, ενώ για την ομάδα του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας σκόραραν οι Παναγιώτης Κακαλέτρης και Αντώνης Δημητρόπουλος.

Τον αγώνα σφύριξε ο Γιώργος Μπαρδής, που είχε βοηθούς τους Χαράλαμπο Τοτάκη και Νικόλαο Αποστολόπουλο, ενώ τέταρτος διαιτητής ήταν ο Ευάγγελος Αράπης.

3Ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Αντώνης Παπαγιαννόπουλος): Δαρειωτάκης, Αντ. Δημητρόπουλος, Κοσμόπουλος, Σπυρόπουλος, Ριζάς, Ζαΐμης, Σπίνος, Κούκα, Γεωργιόπουλος, Κωστόπουλος, Κακαλέτρης (αρχική ενδεκάδα), Δεδούσης, Θεοφιλόπουλος, Καψαμπέλης, Βέκκος, Σκουρτσίδης, Γκιούλος, Σάλα.

6Ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Χαράλαμπος Μπάμπαλης): Μανώλης, Κιόρρι, Καρλής, Μπάκας, Θεοδωρής, Σαούτης, Τσάκωνας, Ορφανός, Βράπη, Κράκουλι, Φ. Μπάμπης (αρχική ενδεκάδα), Φιλ. Μπάμπης, Πανούσης, Λούτα, Μπίτσικας, Νέτζα, Σακκάς.

Χαράλαμπος Μπάμπαλης: «Έχουμε περιθώρια διάκρισης…»
Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής της ομάδας του 6ου ΓΕΛ Καλαμάτας, Χαράλαμπος Μπάμπαλης (απένειμε το Κύπελλο και τα μετάλλια στους μαθητές της πρωταθλήτριας ομάδας του 6ου ΓΕΛ Καλαμάτας), μας δήλωσε τα εξής: «Κατ’ αρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας και τον προπονητή της Αντώνη Παπαγιαννόπουλο για την προσπάθειά τους. Εμείς πετύχαμε το στόχο μας και πλέον βλέπουμε τη συνέχεια της διοργάνωσης. Εύχομαι καλή πορεία στην ομάδα. Όπως σας έχω ξαναπεί, πιστεύω σ’ αυτήν την ομάδα. Έχουμε περιθώρια διάκρισης.