Σταύρωση χωρίς Ανάσταση οι σχέσεις Νίκα-Τατούλη, οδηγούν σε νέα αναμέτρηση

Σταύρωση χωρίς Ανάσταση οι σχέσεις Νίκα-Τατούλη, οδηγούν σε νέα αναμέτρηση

Μπορεί να διανύουμε μέρες αγάπης, όμως αυτό το κλίμα δεν επικράτησε στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, με τις κόντρες Νίκα – Τατούλη για ακόμα μια φορά να κυριαρχούν.

Ο δεύτερος έχει δηλώσει ανοιχτά ότι θα είναι ξανά υποψήφιος για τη θέση του περιφερειάρχη, με τον Παναγιώτη Νίκα, όπως συνηθίζει, να κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Ωστόσο, χθες, σε ερώτηση που του θέσαμε για το αν θα είναι ξανά υποψήφιος, φάνηκε να είναι έτοιμος για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση με τον Πέτρο Τατούλη.

Ειδικότερα, απάντησε ότι για τις επόμενες εκλογές έχουμε παρά πολύ δρόμο, αφού καλώς εχόντων των πραγμάτων αυτές θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο του 2023. Επίσης, δήλωσε ότι θα περιμένει να δει τα σχήματα, για να προσθέσει ότι ο λαός θα αποφασίσει και οι υποψήφιοι έχουν υποχρέωση να τον βοηθήσουν να αποφασίσει με όσο το δυνατόν πιο καθαρό μυαλό.

Όσο για τον ίδιο, ανέφερε ότι έχει συνεργάτες που ήταν δίπλα, αλλά και πίσω του, ενώ μαζί τους είχε έναν κομματικό σχηματισμό που τιμά και στηρίζει. Στο δε δεύτερο γύρο των εκλογών είχε μαζί του πολλούς ανθρώπους από πολλούς πολιτικούς χώρους που τον στήριξαν και όλους αυτούς η παράταξή του τους σέβεται.

Δήλωσε ακόμη ότι τιμά όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου, όμως οι Μεσσήνιοι ήταν αυτοί που έδωσαν μεγάλη ώθηση στο συνδυασμό του, ενώ τη δεύτερη Κυριακή τον ψήφισαν πολίτες από όλα τα κόμματα και από την Αριστερά, την οποία τιμά και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Όσο για τις αντιπαραθέσεις, είπε ότι μπορεί να υπάρχουν σκληρές πολιτικές αντιπαραθέσεις, αλλά ποτέ δεν ξεπερνούν τα όρια.

Κλείνοντας σχολίασε ότι η παράταξή του είναι σοβαρή, κουβεντιάζει, συνεννοείται και δε λέει ο καθένας «εγώ» ή «θα νικήσουμε», αφού κατά τον κ. Νίκα ο λαός είναι αυτός που θα μιλήσει.
Π.Μπ.