Στη Μεσσηνία οι τελευταίες ημέρες του Τζέφρι Πάιατ στην Ελλάδα

Στη Μεσσηνία οι τελευταίες ημέρες του Τζέφρι Πάιατ στην Ελλάδα

Ο φακός εντόπισε τον απερχόμενο Αμερικανό Πρέσβη να απολαμβάνει το πρωινό του στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Μεσσηνίας

Στην Costa Navarino πέρασε τις τελευταίες του ημέρες στην Ελλάδα ο απερχόμενος πρέσβης των ΗΠΑ στη χώρα μας Τζέφρι Πάιατ, λίγο πριν παραδώσει τη σκυτάλη στον Τζόρτζ Τσούνη. 

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, ο απερχόμενος Πρέσβης απολαμβάνει τη Δευτέρα του Πάσχα το πρωινό του στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Μεσσηνίας, λίγα 24ωρα αφότου ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, πρότεινε τον απερχόμενο πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα για τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών για θέματα ενέργειας. 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τη Μεγάλη Τετάρτη, ο Αμερικανός απερχόμενος πρέσβης παρέθεσε αποχαιρετιστήριο γεύμα σε πολιτικά στελέχη και οικονομικούς παράγοντες της χώρας, ενώ παράλληλα δέχθηκε επίσκεψη από δύο γερουσιαστές, μέλη της Επιτροπής Ενέργειας και Τεχνολογίας του Κογκρέσου. Στο τραπέζι του κ. Πάιατ παρακάθησαν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο έμπειρος διπλωμάτης και βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος, ο υφυπουργός Χρίστος Δήμας, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου, αλλά και στελέχη της αντιπολίτευσης, όπως ο Νίκος Παππάς του ΣΥΡΙΖΑ και ο Μιχάλης Κατρίνης του ΚΙΝ.ΑΛ.

parapolitika.gr