Στην Καλαμάτα η 2η Σύναξη Λυκόπουλων Ανατολικής Πελοποννήσου

Στην Καλαμάτα η 2η Σύναξη Λυκόπουλων  Ανατολικής Πελοποννήσου

Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι πρόσκοποι της Καλαμάτας φιλοξένησαν τη 2η Σύναξη Λυκόπουλων της Περιφέρειας Ανατολικής Πελοποννήσου με συμμετοχή λυκόπουλων από τους Νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Τα λυκόπουλα κατά τη διαμονή τους στην πόλη, πέραν του παιχνιδιού και των προσκοπικών δραστηριοτήτων, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Καλαμάτα και την ιστορία της, όπως και να επισκεφθούν το στρατιωτικό μουσείο.

Την όλη δράση στήριξαν θερμά ο Δήμος Καλαμάτας και ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, «ο οποίος», όπως αναφέρουν σχετικά, «δείχνει έμπρακτα την εκτίμηση που έχει στους προσκόπους και τον ευχαριστούμε. Επίσης, ευχαριστούμε τον κ. Παναγιώτη Λύρα, πρόεδρο της Κοινότητας Καλαμάτας, για την οικονομική ενίσχυση της δράσης, τον κ. Μιχάλη Αντωνόπουλο, πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, την κα Μαρία Κρόμπα για την παραχώρηση του 19ου Δημοτικού Σχολείου, τη διεύθυνση του Στρατιωτικού Μουσείου Καλαμάτας και τους οπλίτες για την ξενάγηση. Τέλος, ευχαριστούμε τον πρόσκοπο Ανδρέα Ζαγάκο και το κατάστημα “Στο Κύμα” για τη δωρεάν παραχώρηση των γευμάτων της εκδρομής».