Τρίτος στο …φώτο φίνις ο Απόλλωνας, «καθάρισε» με 3-1 την Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων

Τρίτος στο …φώτο φίνις ο Απόλλωνας, «καθάρισε» με 3-1 την Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων

Εδώ και μερικές εβδομάδες ο Απόλλων Καλαμάτας είχε κάνει το δυναμικό come back στη β’ φάση του πρωταθλήματος της Pre League βόλεϊ γυναικών και την περασμένη Κυριακή έκανε και εξίσου δυναμικό φινάλε, πετυχαίνοντας τον πρώτο του στόχο, που ήταν η κατάληψη της 3ης θέσης.

Οι «μελανόλευκες» έδειξαν τα …δόντια τους, απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, τον οποίο και εκτόπισαν στην 4η θέση.

Ειδικότερα, η ομάδα του Μπάμπη Μυτσκίδη κέρδισε με 3-1 (25-23, 25-10, 21-25, 25-21) την Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων, εξασφαλίζοντας απέναντί του πλεονέκτημα έδρας στη διαδικασία των πλέι οφ που θα ακολουθήσει για την άνοδο στην Α1.

Ειδικότερα, εκτός από τον ΖΑΟΝ που ήδη ανέβηκε κατηγορία ένα ή δύο ακόμη εισιτήρια θα διεκδικήσουν οι νικητές των ζευγαριών Αιγάλεω-Βριλήσσια και Απόλλωνας-Ακαδημ. Πρωτ. Πεύκων.

Η σειρά θα κριθεί στις δυο νίκες και οι ομάδες που θα περάσουν στον τελικό θα αναμετρηθούν μεταξύ τους με τον ίδιο τρόπο, με τη νικήτρια να ανεβαίνει στην Α1 και την ηττημένη να δίνει μπαράζ με την υποψήφια για υποβιβασμό ομάδα από τη Volley League.  

Διαιτητές: Νίκος Φραγκάκης-Πάνος Χανδρινός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ(Μπάμπης Μυτσκίδης): Βενέτη, Κόλλια, Αποστολοπούλου, Τόσι, Καραμούντζου, Καρακύκλα, Γκιαούρη λ., Δημοπούλου, Θεοδωρακέα, Ε. Γιόλλα.

Γ’ Όμιλος
Η τελική βαθμολογία (σε 10 αγώνες)

1. ΖΑΟΝ               27

2. Αιγάλεω          22

3. Απόλλων Καλαμάτας                18

4. Ακαδ. Πρωταθλ. Πεύκων         17

5. Βριλήσσια      3

6. Ναύαρχος Βότσης      3

Τα ζευγάρια των πλέι οφ

Αιγάλεω-ΦΟ Βριλησσίων

Απόλλων Καλαμάτας-Ακαδ. Πρωταθλ. Πεύκων