Βανδαλισμός στον Πολυχώρο Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Καλαμάτα

Βανδαλισμός στον Πολυχώρο Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Καλαμάτα

Θρασύδειλη δράση μιας μικρής φασιστικής περιθωριακής ομάδας

Στο βανδαλισμό του Πολυχώρου Δημιουργίας της ΚΝΕ “Γιώργος – Βουβαλέας” αναφέρεται σε ανακοίνωσή του το Τομεακό Συμβούλιο Μεσσηνίας της ΚΝΕ, καταδικάζοντάς τον.

«Χθες (σ.σ. προχθές) βράδυ», όπως σημειώνεται, «οι “γνωστοί” βανδάλισαν τον Πολυχώρο Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα την τοιχογραφία του Νίκου Μπελογιάννη.

Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι συνέχεια της θρασύδειλης δράσης μιας μικρής φασιστικής περιθωριακής ομάδας που κυκλοφορεί τα βράδια στο κέντρο της πόλης.

Αποθρασύνθηκαν φαίνεται από τις ομιλίες των ναζί του τάγματος Αζόφ στη Βουλή, καθώς και από τα χειροκροτήματα που απέσπασαν οι ομιλίες τους από τα κόμματα του ΝΑΤΟϊκού τόξου (Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, ΜΕΡΑ25).

“Ξίνισαν” γιατί η πλειοψηφία του ελληνικού λαού και της νεολαίας επικρότησε τη στάση του ΚΚΕ να μην παρευρίσκεται στις ομιλίες των ναζί στη Βουλή, σώζοντας έτσι την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού.

Τους ενοχλεί η πρωτοπόρα δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, που σε συνθήκες πολέμου καλούν τους λαούς να μη στοιχηθούν στα σχέδια των ιμπεριαλιστών, που πρωτοστατούν για να μην εμπλακεί η χώρα μας στον πόλεμο, που όλες τις προηγούμενες μέρες μπήκαν μπροστά στον αγώνα για αυξήσεις στους μισθούς, κατάργηση φόρων, για να μην πληρώσει ο λαός την ακρίβεια, αλλά αυτοί που τη δημιούργησαν.

Για άλλη μια φορά οι φασίστες απέδειξαν ότι είναι “συνεπείς” στην υπεράσπιση των αφεντικών τους και των μακελάρηδων του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.

Καλούμε τους εργαζομένους και τη νεολαία να τους απομονώσουν και να παλέψουν για:

-Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο

-Κανένας στρατιωτικός και φαντάρος έξω από τα σύνορα

-Να κλείσουν οι βάσεις του ΝΑΤΟ, να ξεκουμπιστούν οι Ισραηλινοί από το αεροδρόμιο της Μεσσήνης

-Αλληλεγγύη σε όλους τους πρόσφυγες και στα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων».